144 Hz Curved monitör önerisi

IBRASKA

Decapat
Katılım
11 Temmuz 2018
Mesajlar
82
Ekran kartım 1070Ti ve genelde CS GO, PUBG gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Monitör arayışındayım. Maksimum bütçem 2400TL ve kriterlerim aşağıdaki gibidir;
  • 144Hz
  • 27 inç
  • Kavisli yapıda ekran
  • 1MS tepki süresi
Sizden ricam bu kriterlere ve bütçeme uygun monitör tavsiyesinde bulunmanız.
 
MSI Optix MPG27C Black 27" Curved FHD 1080p 1ms(MPRT) 144Hz AMD FreeSync Gaming Monitor, HDMI, DisplayPort, USB, Tilt, Swivel, Height Adjustable, VESA Compatible - Newegg.com
Ben böyle bir model buldum fakat aklımı karıştıran şu ki bu ürünün TR fiyatı 3.000TL bandında geziyor. Attığım linkteki ürün 1.800TL. Sizce bu kadar fiyat farkı olması normal mi? Eğer güvenilir derseniz şu an sipariş geçebilirim.

Newegg bildiğim kadarı ile Türkiye ye yollamıyor. Ama ürün güzel bir ara kullanma fırsatım olmuştu.

Düzenleme: yolluyormuş, ancak gümrük ücreti çıkabilir. Yine de 3000₺ den az olur toplam fiyat.
 
Monitörlerde de böyle bir sıkıntı var işte, belli bir kategoride alınabilir bir model bulduğunuzda bir üst seviyenin fiyatına yaklaşıyor dolayısı ile onu alacağıma bunu alırımlarla bir türlü ben bunu alıyorum diyemiyorsunuz. Ben AOC AGON AG241QX belirlemiştim fakat kararsızlık yüzünden hala alabilmiş değilim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı