Berke G.
Hectopat
Daha fazla
Birkaç haftadır araştırıyorum 144 hz olsun, Free-SYNC olsun, Display porttan bağlayayım diye. Neyse 3 model buldum:
ASUS 24" MG248QR 1ms 144Hz Full Hd HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör
SAMSUNG 23,5" LC24FG70FQMXUF 1ms(MPRT) 144Hz Quantum Dot Curved MONİTÖR
VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ PROFESYONEL GAMING MONİTÖR
Bu 3 model arasında kaldım indirime girdiğinde almayı düşünüyorum. Asu'sun olumsuz yorumlarından sonra Samsung'un bu modelini önerdiler, fakat standını hiç beğenmedim ve Quantum Dot teknolojisine pek güvenemiyorum. Biraz daha araştırdıktan sonra Viewsonic'in modelinin de kaliteli olduğunun kanısına vardım bu 3 model arasında gerçekten çok kararsız kaldım. RX 570 model ekran kartı kullanıyorum. Kullanıp tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Eğer önerebileceğiniz başka modeller de var ise bütçem 1800 TL'ye kadar çıkabilir
ASUS 24" MG248QR 1ms 144Hz Full Hd HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör
SAMSUNG 23,5" LC24FG70FQMXUF 1ms(MPRT) 144Hz Quantum Dot Curved MONİTÖR
VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ PROFESYONEL GAMING MONİTÖR
Bu 3 model arasında kaldım indirime girdiğinde almayı düşünüyorum. Asu'sun olumsuz yorumlarından sonra Samsung'un bu modelini önerdiler, fakat standını hiç beğenmedim ve Quantum Dot teknolojisine pek güvenemiyorum. Biraz daha araştırdıktan sonra Viewsonic'in modelinin de kaliteli olduğunun kanısına vardım bu 3 model arasında gerçekten çok kararsız kaldım. RX 570 model ekran kartı kullanıyorum. Kullanıp tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Eğer önerebileceğiniz başka modeller de var ise bütçem 1800 TL'ye kadar çıkabilir
Son düzenleyen: Moderatör: