yeeet
Hectopat
- Makaleler
- 1
60Hz ile 75Hz'in arasındaki fark gibi bir şey olmalı.
60Hz'den 75Hz e geçince farkediliyor ama 165'te sanmıyorum.
60Hz ile 75Hz'in arasındaki fark gibi bir şey olmalı.
Hocam hangi modeli kullanıyorsunuz şu an ? Önerir misiniz?Açıkçası 2 ay 144 kullandım sonra 165Hz geçtim arkadaki farkı CSGO gibi bir oyunda hissedersiniz ama fark aşırı büyük değil.
Ayrıca Gölge Kontrolü ayarını 60 yaparsan Ghosting ortadan kalkar. Fakat ekranın görüntü kalitesi bayağı değişiyor, kontrast ve renkler acayip değişiyor. Şu anki monitörün ne bilmiyorum ama AOC'de böyle.Onda da Ghosting var. Çoğu AOC monitörde var Ghosting.
Model bu öneririm CS:GO oynadığım için benim için Hz önemliydi ama onun dışında renk olarak bakarsak daha iyi alternatifler var.Hocam hangi modeli kullanıyorsunuz şu an ? Önerir misiniz?
CS:GO başta olmak üzere hem rekabet hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. YouTube'da takılıyorum, film-dizi de izliyorum. Hisseder miyim farkı sizce? CS'de bir tık fark yaratır mı?
Hocam yükseklik ayarı yok bunun o yüzden tercih etmedim.Model bu öneririm CS:GO oynadığım için benim için Hz önemliydi ama onun dışında renk olarak bakarsak daha iyi alternatifler var.
![]()
ASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Diğer oyunlarda hissedilmez mi?Online oyunlarda hissedilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.