144 Hz ile 165 Hz arasındaki fark hissedilir mi?

Diğer oyunlarda hissedilmez mi?

Hikaye tabanlı oyunlarda bence 60 FPS hala yeterli diye düşünüyorum şahsen. Çok anlayacağın bir fark olmaz. Genelde bu tarz monitör alan kişiler Online oyunlar için alıyorlar. Büyük bir üstünlük sağlıyor çünkü.

144'den 165'e almaya değmez.
Ama FIFA 21'de ghosting sorunu yaşıyorum. Oyuncular koşarken iz bırakıyor net bir şekilde. TUF'ta ghosting yaygınmış. Acaba AOC C24G2U'da yaşar mıyım?

Hocam Alacağınız va panellerinde ghosting konusunda pek farkı olmayacak online oyunlar dışında fark hissedilmez bence alacaksanız ıps modellere yönelin en azından.
24G2U önerir misiniz?

24G2U önerir misiniz?

24G2U kullanıyorum daha bugün aldım İtopya'dan ölü piksel çıkmadı. Şu ana kadar gayet memnunum 15 inch TN panelden geçtim şu an televziyon gibi geliyor.
Over Drive ayarını strong yaptığınızda ghosting yok. Boost yani en üst kademeye aldığınızda ghosting oluyor ve parlaklık düşüyor.

24G2U kullanıyorum daha bugün aldım İtopya'dan ölü piksel çıkmadı. Şu ana kadar gayet memnunum 15 inch TN panelden geçtim şu an televziyon gibi geliyor.
Over Drive ayarını strong yaptığınızda ghosting yok. Boost yani en üst kademeye aldığınızda ghosting oluyor ve parlaklık düşüyor.
Boost ne oluyor hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı