Asrın berke öztürk
Decapat
Merhaba, ben 144 Hz bir monitör almak istiyorum. Bir kaç marka model önerebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
VA panellerin hepsinde ghosting sorunu mevcut.@U.Altun bahsettiğiniz ViewSonic monitörde sorun yaşadınız diye direk VA panelden uzak durması gerektiğini söylemeniz doğru değil. Samsung, MSI, AOC gibi markaların monitörlerinde sizin yaşadığınız sorunlar yok.
TN paneller oyuncular için üretilen paneldir. Renkler soluk olsa da benim tercihim VA değilde TN veya IPS olur bundan sonraBiri VA Panel uzak dur diyo biri TN Panel'den uzak diyor.
Sıkıntı nedir?
Benim tercihim Viewsonic XG2401. Bu akşam sipariş veriyorum İnşallah.TN paneller oyuncular için üretilen paneldir. Renkler soluk olsa da benim tercihim VA değilde TN veya IPS olur bundan sonra![]()
Hocam size sorunlu gelmiş diye kötülemeyin. Arkadaşlarımda aoc'un va panelli modelleri var. Hiçbir sıkıntıları yok şu anda.VA panellerin hepsinde ghosting sorunu mevcut.
XG2402 kullanıyorum. Başarılı monitör, renkler TN'e göre oldukça iyi. Hayırlısı olsun diyorum şimdiden.Benim tercihim Viewsonic XG2401. Bu akşam sipariş veriyorum İnşallah.
Hocam sizce C24G1 mi yoksa 24GU2 mi ?@U.Altun bahsettiğiniz ViewSonic monitörde sorun yaşadınız diye direk VA panelden uzak durması gerektiğini söylemeniz doğru değil. Samsung, MSI, AOC gibi markaların monitörlerinde sizin yaşadığınız sorunlar yok.
@Asrın berke öztürk bütçen, ne tür oyunlar oynadığın, dizi ve film izleyip izlemediğin, monitörü karanlık ortamda mı yoksa aydınlık ortamda mı daha çok kullandığın hakkında bilgiler verebilir misin?
@157134 AOC 24G2U'nun fiyatına bir bak.
Kesinlikle IPS.Hocam sizce C24G1 mi yoksa 24GU2 mi ?
Buna dair şeyler aradım ama bir şey bulamadım. İki monitörde 144hz 1ms. Biri VA panel diğeri IPS panel. Birde kavis farkı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.