144 Hz ve 165 Hz fark eder mi?

darkhourss

Hectopat
Daha fazla  
144 Hz mi, 165 Hz mi alsam diye düşünüyorum. Sizce çok fark eder mi? Hangisini alayım? Ek olarak şunu belirteyim: CS:GO ve LoL oynuyorum. Ona göre alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence fiyat farkı çok varsa hiç değmez. 75 Hz monitörümü bilinçsizliğim yüzünden 5 ay boyunca 60 Hz olarak kullandım. Tekrar geri çektiğim de hiçbir değişiklik göremedim. Bu sıradışı bir örnek tabii ki ama bence 60 ile 144 arasında olduğu gibi gözle görülebilecek bir fark yoktur.

Tabii monitörlerin linkini atmadan önce sistemi söyleyeyim. Ekran Kartı: GTX 1650 Super, İşlemci: i3 10100F, RAM 2x8 16 GB.

Monitör olarak 144 Hz:
ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Full HD IPS monitör
https://www.hepsiburada.com/asus-vp...or-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJİ

165 Hz olarak indirime girerse bu: AOC C24G2U 23,6" 165 Hz 1ms FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com

Girmez ise bunu düşünüyordum:
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD monitör UM. UX1EE. S01
https://www.hepsiburada.com/acer-kg...ees01-p-HBV00000RUUJU?magaza=BOZDAN+Teknoloji

Bende 144 hz monitör var. Arkadaşımda 165 hz monitör var. İkisini de denedim "neredeyse" hiç bir fark sezemedim. Çok fiyat farkı yoksa alınmışken tam alınabilir. Ama çok ise fiyat farkı gerek yok.

Bu arada sistemin iyi mi? 165 fps'in altına inmemen lazım çok rahatsız ediyor yoksa.

Bende 144 hz monitör var. Arkadaşımda 165 hz monitör var. İkisini de denedim "neredeyse" hiç bir fark sezemedim. Çok fiyat farkı yoksa alınmışken tam alınabilir. Ama çok ise fiyat farkı gerek yok.

Bu arada sistemin iyi mi? 165 fps'in altına inmemen lazım çok rahatsız ediyor yoksa.
Hocam hemen üstte yazdım sistemi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı