1440p ve en az ghosting içeren monitör önerisi

Gaming.gen yetkili Dell satıcısı. Bir arkadaşın 24 inç Dell monitöründe ölü piksel çıktı.
Bak konusu Gaming gen TR ayıplı monitör degisim sureci nasıl işler?
Dell alanlarda tek gördüğüm ölü piksel konusu.

Fiyat olayına gelirsek. Elbette eski fiyatı yok. Fakat LG'nin monitörleri yüksek zam aldı. ASUS'a bakıyorum aynı şekil. Acer bile zam yokmuş. Her marka ufak ufak zamlatıyor ürünlerini. Bu monitör yine bile normal sayılır. Stok yokken N11'de bir satıcı satıyordu. Fiyatı 11K küsurdü.

Sıkıntı olarak konuşmak yanlış olur. Fakat siyahları "rtings" üzerinde kötü not almış. Fakat alanlara sorduğumda o kadar kötü değil dediler.

Anladım hocam ölü piksel veya aşırı fazla ips glow olmazsa sıkıntı yaşamam gibi duruyor. Bakalım geldiğinde göreceğim.

Anladım hocam ölü piksel veya aşırı fazla IPS glow olmazsa sıkıntı yaşamam gibi duruyor. Bakalım geldiğinde göreceğim.

IPS Glow olağan bir şey. Şimdi sana yok dersem yalan söylemiş olurum. Yine de bu bütçe için her şey ideal.
Ölü piksel ise dünyanın en pahalı monitöründe bile olabilecek -şans işi- bir durum. Zaten Dell bu konuda epey ilgili. Bak attığım konulardan birinde bir arkadaş resim atarak kapıda ürün değişimi yaptırmış ölü piksel çıkınca.
Ben üzüleceğinizi sanmıyorum. Geldiğinde duygularınızı paylaşırsınız.

Ben de Dell ürününü sipariş ettim. Umarım hayırlısı olur. 23.8" Curved ekrandan 27 ince geçince bayağı büyük gelecek ilk başta. Ne yalan söyleyeyim düz ekran kullanmayı özlemiştim.

Ürüne zam gelmiş. Doğru zamanda yakalaman iyi olmuş. 2K monitörlerin üretim şekli 27inç zaten. Alışma durumu kolay. Ürün sorunsuz gelsin yeter.

Ürüne zam gelmiş. Doğru zamanda yakalaman iyi olmuş. 2K monitörlerin üretim şekli 27inç zaten. Alışma durumu kolay. Ürün sorunsuz gelsin yeter.
Hocam techless'in inceleme videosunda, FreeSync açıkken Super fast ve extreme tepki süreleri aktif edilemediği belirtilmiş yani DELL bu opsiyonları kitlemiş fakat video 2 senelik. Bu durum hala aynı mı? İnceleme yapan eleman super fast modunun da freesync ile gayet kullanılabilir olduğunu belirtmişti.

Kullanma kılavuzunu ve OSD menüsünü okudum. Böyle bir şeye değinmemişler. Fakat tecrübelerime göre iki adet 1 ms teknolojisi sistemde kullanılamaz. Mesela ben ASUS monitör kullanıyorum ve 1 ms teknolojisi olan ELMB'yi açtığımda G-Sync devreden çıkıyor.
Çünkü iki teknolojide aynı amaç için çalışıyor bu yüzden biri aktifken diğeri olmuyor.
Fakat ben bu monitörü kullananlardan böyle bir eleştiri almadım.

Bana gelen monitörde maalesef bir adet ölü piksel çıktı. İade edeceğim yüksek ihtimalle. Gaming.gen'e iade edersem yenisini aynı fiyata yollarlar mı?

Bana gelen monitörde maalesef bir adet ölü piksel çıktı. İade edeceğim yüksek ihtimalle. Gaming.gen'e iade edersem yenisini aynı fiyata yollarlar mı?

Dell ile görüş. Bak sana paylaştığım konuda kapıda değişim yapmışlar. Dell'in yetkili satıcısı çünkü. Faturasını ve ölü pikselini göstermen yetiyor. Daha hızlı olur.
Monitörü çok övdük bu iki oldu. Birinde daha sıkışmış piksel denk geldi.

Hocam havanın kararmasını bekleyip ölü pikselin üzerine sol alttaki ışık sızmasının fotosunu çekip onu da mazeret olarak göstereceğim. O süzmeyi bilerek satın aldım fakat o piksel maalesef içime oturdu.

Bu arada monitör hakkında 144 Hz MSI VA panel(mag241c) kullanan biri olarak, ziyaretçiler için değerlendirme yapmak istiyorum.

İnput lag ve motion blur performansı inanılmaz iyi hissettirdi. Her şey daha akıcı ve daha tepkisel geliyor. Çok daha hızlı kısaca. Renk kalitesi olarak da IPS olsa bile VA'dan çok da farklı hissettirmedi. Sanırım kontrast oranı VA'ya göre bayağı düşük olduğu için. Siyah ve gri renklerde kontrast farkını hissetmemeniz imkansız. VA bu konuda çok daha iyi. Ama bana alışılamayacak kadar kötü gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…