Hertürlü tavsiyenizi bekliyorum. Her şey olur ama ekran kartım NVIDIA yani G-Sync olması önemli monitörde.
Aslında bütçe sınırsız ama ben gidipte bi monitöre 3k vermeyi saçma buluyorum. Bu arada 27" ne kadar bi boyut oluyor tahmini?Bahsettiğiniz modeli bilmiyorum. Ama 3000 lira bütçe ile 1080p monitör bakmak bence biraz garip. Ve 27" olacak ise mağazalara gidip 1080p monitörleri gözünüz ile görün derim. Şahsen 24" den yukarısı için 1080p göz tırmalayıcı düzeyde.
Önerdiğim monitör sizin için çok ideal, benim aklıma size daha uygun bir monitör gelmiyor.
Ya
Aslında bütçe sınırsız ama ben gidipte bi monitöre 3k vermeyi saçma buluyorum. Bu arada 27" ne kadar bi boyut oluyor tahmini?
Asus 27" 165 hz 0.5 ms monitoru tavsiye ederim DP cikisindan 165 hz veriyor fps li savas oyunlarinda nişangah yardimi var ve g-sync uyumluHertürlü tavsiyenizi bekliyorum. Her şey olur ama ekran kartım NVIDIA yani G-Sync olması önemli monitörde.
Uzun kenar 68.5 cmYa
Aslında bütçe sınırsız ama ben gidipte bi monitöre 3k vermeyi saçma buluyorum. Bu arada 27" ne kadar bi boyut oluyor tahmini?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.