2-3 hafta önce bu monitörü Vatan Bilgisayar'dan yaklaşık 1470 liraya aldım. Qled olduğu için görüntü kalitesi ve renkler oldukça güzel. Kavisli olduğu doğru ama hiçbir 24 inç monitörde çok ciddi bir eğim olmadığınfan monitörü kullanırken kavisli olduğunu unutuyorum bile. Monitörün renkleri güzel, fiyat performans konusunda da başarılı ve güncel bir ürün. Handikaplarından bahsetmek gerekirse, Freesync ile düşük gecikme değerini aynı anda kullanamıyor olmanız ki bu da gözle görülür bir ghosting'e sebep veriyor. Ancak oyunlarda genellikle izin verilen en yüksek tazeleme hızına limit koymanızı sağlayan ayarlar olduğu için Freesync aktive etmenize gerek kalmıyor ve böylece siz de monitörü düşük gecikme değeriyle, namı diğer response time ile kullanabiliyorsunuz. Monitörün ikinci handikapı ise ısınma sorunu. Sorun dediğime bakmayın aslında sadece yüksek parlaklıkta kullanırsanız ısınıyor. Ama öyle böyle değil, sanırsın ekranı olan kalorifer peteği xd. Abarttım biraz ama parlaklığı 100 yaparsanız epey bi ısınır ve monitörünüzün ömrünü kısaltabilir bu durum. Ben parlaklığı 20'ye ayarladım ve bana yeterli geliyor. Ha bir de belirteyim içinden HDMI 2.0 kablosu da çıkıyor. Eğer alırsanız beni bu konuya tekrar etiketleyin, monitör elinize ulaştığında yapmanız gereken bi iki ufak ayar olacak.