Bu nasıl? Ağlıcam utanmasam şimdi parayı anca topluyoruz fiyatı birden zıplıyor.
Mükemmel.

Naptın hocam APU sistemle hiç bir şey oynayamazsın. Adam 15k bütçe belirlemiş gider telefon alır diyorsun. Komik oldu biraz.
Susuyorum.

Bu nasıl? Ağlıcam utanmasam şimdi parayı anca topluyoruz fiyatı birden zıplıyor.

Alınmaz, işlemcisi pek iyi değil, zayıf kalıyor. Bu sistem daha iyi.

RTX 3060'lı bir sistem almanızı isterdim fakat bütçenizi aşıyor. RX 6600'de işinizi görür.

Sistemin PSU'su iyi değil. Bütçeniz yeterliyse FSP 650W ile değiştirip alın.

Bu da iyi gibi bunu alacağım sanırsam fiyatı uygun yüksek grafikli oyun oynarken yayın yaparsam kasma falan olmaz umarım.

Nesil hocam. "i3 12. nesil" "i9 5. nesil"den daha iyi.

Sonradan fark ettim anladım 🤗

AAA cahilliğime verin i3 i5'ten nasıl iyi olabiliyor merak ettim 😅

i3 veya i5 olması önemli değil. Modeli ve kaçıncı nesil olduğu önemli. 10400F 10. nesil bir işlemci. Çıkış tarihi 2020. i3 12100F 12. nesil, bu sene çıkış yaptı. Dolayısıyla güncel bir işlemci ve 10400F'ten daha fazla performans veriyor. Ayrıca 12100F 3200MHz RAM hızı desteklerken 10400F 2666MHz RAM hızı destekleyebiliyor en fazla. Son olarak 12100F'in PCl-e 4.0 ve 5.0 desteği varken 10400F'in PCl-e 4.0 desteği yok, 3.0 desteği var. Ayrıca 12100F'in DDR5 (4800MHz) RAM desteğide var.

Bu da iyi gibi bunu alacağım sanırsam fiyatı uygun yüksek grafikli oyun oynarken yayın yaparsam kasma falan olmaz umarım.

Herhangi bir sorun olmaz hocam. Yalnız mesajımda belirttiğim gibi sistemin PSU'su iyi değil. Bütçeniz yeterliyse 400 TL farkla PSU'yu FSP 650W ile değiştirip alın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı