nasıl yaptın ya bende hoşgeldin indirimiyle %5 düşüyor 24k yaeğitim indirimine detaylı bakmamışım g6 oled 240hz 18.059tl ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü
Agam buldum bende nasıl yapacağımı 18k ya kaptım bu fiyata hemen teşekkürler herkese bilgilendirme için.eğitim indirimine detaylı bakmamışım g6 oled 240hz 18.059tl ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü
Eğitim indirimine detaylı bakmamışım G6 OLED 240Hz 18.059TL'ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü.
Nasıl yaptın ya bende hoş geldin indirimiyle %5 düşüyor 24K ya.
Agam buldum bende nasıl yapacağımı 18k ya kaptım bu fiyata hemen teşekkürler herkese bilgilendirme için.
Açtın mı konuyu bence de açmalısın çünkü.Buna konu açayım en iyisi.
Cok iyi fiyatı vallahi. 20000e 360Hz'si oluypmus sanırım ama gözükmüyor stok bitmiş galiba.
yok valla unuttum geldi benim monitör cok güzelmişAçtın mı konuyu bence de açmalısın çünkü.
eyyvallah kardeşim sanada hayırlı olsunKıskandım ya benimki yarın ya da sonraki gün gelecek hayırlı olsuuun
Kıskandım ya benimki yarın ya da sonraki gün gelecek hayırlı olsuuun
bilmiyorum ki orasini hic kurcalamadim ama akilli TV olsaydi bence icinden kumanda cikardi.eyyvallah kardeşim sanada hayırlı olsun
Bu monitör akıllı TV olandan değil miydi ya bulamadım TV'sini
Eyyvallah kardeşim sana da hayırlı olsun.
Bu monitör akıllı TV olandan değil miydi ya bulamadım TV'sini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.