Merhaba, ASUS TUF 1080p monitörüm bozuldugu icin iade ettim ve artık 2K geçmek istiyorum. FPS oyunları oynuyorum genelde yani 240Hz tercih ederim. Sistemim 9070XT i9 13900K.
![]()
Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Akıcı ve tutarlı performans için 280Hz’a kadar aşırı hız aşırtmalı / 240Hz doğal değişken tazeleme hızlarıyla oyunun içine dalın. Hızlı IPS panel, Extreme modunda yıldırım hızında 1ms GtG (Gray to…www.gaming.gen.tr
O bütçeye ASUS varken Dell ne gözünü seveyim.
Merhaba, ASUS TUF 1080p monitörüm bozuldugu icin iade ettim ve artık 2K geçmek istiyorum. FPS oyunları oynuyorum genelde yani 240Hz tercih ederim. Sistemim 9070XT i9 13900K.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxlMhO_4rJmBIuaLeCdnCCkd
Bütçe çıkarsa Samsung G6 bakabilirsin veya indirim de bekleyebilirsin.
Attığım monitör kötü değil. İndirim ile daha ucuza geliyor. 240 Hz tercih ettiği için en iyi seçenek. ASUS var diye bu alınmaz gibi bir kanaat yok.
Hocam atar mısınız bir model?Attığın monitör kötü değil zaten ama ASUS daha iyi.
Hocam Rampage diye iyi bakmıyordum fakat bu monitörü iyi gibi arkadaşlar. Sizce nasıl? Oledmiş bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.