Hocam atar mısınız bir model?
Hocam Rampage diye iyi bakmıyordum fakat bu monitörü iyi gibi arkadaşlar. Sizce nasıl? Oledmiş bir de.
İncelemesi yok, panel hakkında en ufak bilgi yok, kalitesiz çıkabilir.Hocam Rampage diye iyi bakmıyordum fakat bu monitörü iyi gibi arkadaşlar. Sizce nasıl? Oledmiş bir de.
IPS 4k piyasasında orta fiyat segmentinde sıkıntı var bence oled g6 bana da alınabilir geldi, kullanan var mıHocam zaten bu piyasadaki OLED'lerin çoğu benzer panelleri kullanıyor bu da paneli hazır alıyor kötü olması pek mümkün değil. İmkan varsa indirimde G6 bakmak daha iyi olabilir tabii marka açısından.
FullHD 320hz de bugün baktım görsel açıdan güzel bulmadım maalesefbu asus monitöre baktım ama 4k da 160hz de kalıyor ama 2k da kaç hz oldugunu bulamadım.
Hangi açılardan iyi?Attığın monitör kötü değil zaten ama ASUS daha iyi.
G6'dan görsel:IPS 4k piyasasında orta fiyat segmentinde sıkıntı var bence oled g6 bana da alınabilir geldi, kullanan var mı
Hocam Rampage diye iyi bakmıyordum fakat bu monitörü iyi gibi arkadaşlar. Sizce nasıl? Oledmiş bir de.
G6'dan görsel:
Eki Görüntüle 2493974
G6'dan görsel:
Eki Görüntüle 2493974
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.