Yanma sorunu her türlü olacak. Ömrünü uzatmaya çalışıyorlar. Kaç ay veya yıl dayanır yeterli bilgi yok. Ama testler var.OLED burn in sorunu çözüldü mü bu nesilde acaba?
G6 benim de hoşuma gitti ama şu an o kadar cıkmıyor ya.
Hiç bütce arttırmadan 12 bine g65b var aslında istedigim özelliklerde ama renkleri iyi mi sağlam mı bilemedimIPS 4k piyasasında orta fiyat segmentinde sıkıntı var bence oled g6 bana da alınabilir geldi, kullanan var mı
FullHD 320hz de bugün baktım görsel açıdan güzel bulmadım maalesef
G6 benim de hoşuma gitti ama şu an o kadar cıkmıyor ya.
Hiç bütçe arttırmadan 12 bine g65b var aslında istedigim özelliklerde ama renkleri iyi mi sağlam mı bilemedim.
öğrenci indirimi hangi sitede oluyor g6 içinÖğrenci indirimi falan var sanırım. Bir de arada 20k bandına düşebiliyor.
Hangi açılardan iyi?
Öğrenci indirimi hangi sitede oluyor G6 için
https://www.akakce.com/monitor/en-u...t-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html#m-std
Buradan fiyat geçmişine bakabilirsin.
İndirim ne kadar var bu modelde hâlâ oluyor mu bilmiyorum ona da şuradan bakabilirsin.
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Baktımda bu monitörde yok ya indirim rampage zenith e ne diyorsunuz
Dedikleri gibi panel olarak sorun yok ama pek detaylı bilgi de yok yanma sorununa karşın, elbet yazılımsal önlemleri vardır ama marka illaki güveni sarsıyor. Sana kalmış ama bu bütçede OLED varken IPS almak da çok mantıklı durmuyor. Bence bir süre indirim bekle elbet G6 indirime girer ya da direkt bütçeni arttırabilirsin OLED istiyorsan.
eğitim indirimine detaylı bakmamışım g6 oled 240hz 18.059tl ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötühttps://www.akakce.com/monitor/en-u...t-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html#m-std
Buradan fiyat geçmişine bakabilirsin.
İndirim ne kadar var bu modelde hâlâ oluyor mu bilmiyorum ona da şuradan bakabilirsin.
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.