mesu0 Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 Merhaba, ASUS TUF 1080p monitörüm bozuldugu icin iade ettim ve artık 2K geçmek istiyorum. FPS oyunları oynuyorum genelde yani 240Hz tercih ederim. Sistemim 9070XT i9 13900K.
Merhaba, ASUS TUF 1080p monitörüm bozuldugu icin iade ettim ve artık 2K geçmek istiyorum. FPS oyunları oynuyorum genelde yani 240Hz tercih ederim. Sistemim 9070XT i9 13900K.
sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2025 #31 mesu0 dedi: eğitim indirimine detaylı bakmamışım g6 oled 240hz 18.059tl ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın ya bende hoşgeldin indirimiyle %5 düşüyor 24k ya mesu0 dedi: eğitim indirimine detaylı bakmamışım g6 oled 240hz 18.059tl ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü Genişletmek için tıkla... Agam buldum bende nasıl yapacağımı 18k ya kaptım bu fiyata hemen teşekkürler herkese bilgilendirme için. Son düzenleme: 19 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
mesu0 dedi: eğitim indirimine detaylı bakmamışım g6 oled 240hz 18.059tl ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın ya bende hoşgeldin indirimiyle %5 düşüyor 24k ya mesu0 dedi: eğitim indirimine detaylı bakmamışım g6 oled 240hz 18.059tl ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü Genişletmek için tıkla... Agam buldum bende nasıl yapacağımı 18k ya kaptım bu fiyata hemen teşekkürler herkese bilgilendirme için.
KS KS mesu0 Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #32 mesu0 dedi: Eğitim indirimine detaylı bakmamışım G6 OLED 240Hz 18.059TL'ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü. Genişletmek için tıkla... Buna konu açayım en iyisi. sduygn dedi: Nasıl yaptın ya bende hoş geldin indirimiyle %5 düşüyor 24K ya. Agam buldum bende nasıl yapacağımı 18k ya kaptım bu fiyata hemen teşekkürler herkese bilgilendirme için. Genişletmek için tıkla... Cok iyi fiyatı vallahi. 20000e 360Hz'si oluypmus sanırım ama gözükmüyor stok bitmiş galiba. Artı 0 Eksi
mesu0 dedi: Eğitim indirimine detaylı bakmamışım G6 OLED 240Hz 18.059TL'ye sipariş geçtim kaçırmayın üniversiteli tanıdık bulun en kötü. Genişletmek için tıkla... Buna konu açayım en iyisi. sduygn dedi: Nasıl yaptın ya bende hoş geldin indirimiyle %5 düşüyor 24K ya. Agam buldum bende nasıl yapacağımı 18k ya kaptım bu fiyata hemen teşekkürler herkese bilgilendirme için. Genişletmek için tıkla... Cok iyi fiyatı vallahi. 20000e 360Hz'si oluypmus sanırım ama gözükmüyor stok bitmiş galiba.
sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mayıs 2025 #33 mesu0 dedi: Buna konu açayım en iyisi. Cok iyi fiyatı vallahi. 20000e 360Hz'si oluypmus sanırım ama gözükmüyor stok bitmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Açtın mı konuyu bence de açmalısın çünkü. Artı 0 Eksi
mesu0 dedi: Buna konu açayım en iyisi. Cok iyi fiyatı vallahi. 20000e 360Hz'si oluypmus sanırım ama gözükmüyor stok bitmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Açtın mı konuyu bence de açmalısın çünkü.
KS KS mesu0 Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #34 sduygn dedi: Açtın mı konuyu bence de açmalısın çünkü. Genişletmek için tıkla... yok valla unuttum geldi benim monitör cok güzelmiş Artı 0 Eksi
sduygn dedi: Açtın mı konuyu bence de açmalısın çünkü. Genişletmek için tıkla... yok valla unuttum geldi benim monitör cok güzelmiş
sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mayıs 2025 #35 Kıskandım ya benimki yarın ya da sonraki gün gelecek hayırlı olsuuun Artı 0 Eksi
KS KS mesu0 Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #36 sduygn dedi: Kıskandım ya benimki yarın ya da sonraki gün gelecek hayırlı olsuuun Genişletmek için tıkla... eyyvallah kardeşim sanada hayırlı olsun sduygn dedi: Kıskandım ya benimki yarın ya da sonraki gün gelecek hayırlı olsuuun Genişletmek için tıkla... Bu monitör akıllı TV olandan değil miydi ya bulamadım TV'sini Son düzenleme: 25 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
sduygn dedi: Kıskandım ya benimki yarın ya da sonraki gün gelecek hayırlı olsuuun Genişletmek için tıkla... eyyvallah kardeşim sanada hayırlı olsun sduygn dedi: Kıskandım ya benimki yarın ya da sonraki gün gelecek hayırlı olsuuun Genişletmek için tıkla... Bu monitör akıllı TV olandan değil miydi ya bulamadım TV'sini
sduygn Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mayıs 2025 #37 mesu0 dedi: eyyvallah kardeşim sanada hayırlı olsun Bu monitör akıllı TV olandan değil miydi ya bulamadım TV'sini Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ki orasini hic kurcalamadim ama akilli TV olsaydi bence icinden kumanda cikardi. Artı 0 Eksi
mesu0 dedi: eyyvallah kardeşim sanada hayırlı olsun Bu monitör akıllı TV olandan değil miydi ya bulamadım TV'sini Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ki orasini hic kurcalamadim ama akilli TV olsaydi bence icinden kumanda cikardi.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.186 Makaleler 8 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #38 mesu0 dedi: Eyyvallah kardeşim sana da hayırlı olsun. Bu monitör akıllı TV olandan değil miydi ya bulamadım TV'sini. Genişletmek için tıkla... Akıllı TV olan G65B VA ve G80SD OLED. G6 OLED olanda yok. Artı 0 Eksi
mesu0 dedi: Eyyvallah kardeşim sana da hayırlı olsun. Bu monitör akıllı TV olandan değil miydi ya bulamadım TV'sini. Genişletmek için tıkla... Akıllı TV olan G65B VA ve G80SD OLED. G6 OLED olanda yok.