15.000TL sistem toplamak

vexrion

Picopat
Arkadaşlar merhaba fazla masraflı olmayan ama güncel oyunları rahatlıkla oynayabileceğim uzay sistem toplamayı düşünüyorum. Aklimdaki parçalar.
RTX 2060 ekran karti.
Ryzen 5 3600 işlemci.
16 GB corsaair RAM.
512 GB SSD.
Power Supply ve anakart önerebilir misiniz ve sistem hakkında düşünce veya öneri verebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba fazla masraflı olmayan ama güncel oyunları rahatlıkla oynayabileceğim uzay sistem toplamayı düşünüyorum. Aklimdaki parçalar.
RTX 2060 ekran karti.
Ryzen 5 3600 işlemci.
16 GB corsaair RAM.
512 GB SSD.
Power Supply ve anakart önerebilir misiniz ve sistem hakkında düşünce veya öneri verebilir misiniz?
Ekran kartının kendisi o paraya zaten.

Ekran kartının kendisi o paraya zaten.
Ne alaka hocam?
RTX 2060 ekran karti.
Ryzen 5 3600 işlemci.
16 GB corsaair RAM.
512 GB SSD.
Hocam 21 falan yapabilirseniz rtx 4060+ r5 5600 sistem alabilirsiniz 0 olarak. Eğer bütçeniz yoksa rtx 2060 yerine ikinci elden daha f/p ekran kartları var güzel bi sistem toplayabilirsiniz.

Hocam 2. el RTX 2060 4-5K civarı.

Ne alaka hocam?

Hocam 21 falan yapabilirseniz RTX 4060+ R5 5600 sistem alabilirsiniz 0 olarak. Eğer bütçeniz yoksa RTX 2060 yerine ikinci elden daha F/P ekran kartları var güzel bir sistem toplayabilirsiniz.

15'in maximum 2 3 yukarısına çıkabilirim maalesef. Başlangıç olarak toplayıp 4 5 sene sonra sekleme yapabilme durumum olacak.

Hocam.

Ne alaka hocam?

Hocam 21 falan yapabilirseniz RTX 4060+ R5 5600 sistem alabilirsiniz 0 olarak. Eğer bütçeniz yoksa RTX 2060 yerine ikinci elden daha F/P ekran kartları var güzel bir sistem toplayabilirsiniz.

Katılıyorum hocam eğer durumunuz el veriyorsa biraz daha sabırlı olun ve 4060'lı sistem toplayın emin olun değicektir.

Ne alaka hocam?

Bana örnek bir sistem önerebilir misiniz daha önce hiç sistem toplamadım bildiğim kadarı ile yapmaya çalışıyorum.

Bana örnek bir sistem önerebilir misiniz daha önce hiç sistem toplamadım bildiğim kadarı ile yapmaya çalışıyorum.

Buna bakabilirsiniz pek çok hazır sistem bulunmaktadır bu sadece örnek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı