- Makaleler
- 3
Oyun testi olarak iPad daha iyi fakat film dizi icin alinmaz.
Panel kalitesi konusunda dediğinizi hala kanıtlayamadınız.
Oyun testi olarak iPad daha iyi fakat film dizi icin alinmaz.
Bu videoda birinin 90 hz digerinin 60 hz oldugundan bahsediliyor. Ayrica Samsung'da ekran daha parlak ve canli gozukuyor.Panel kalitesi konusunda dediğinizi hala kanıtlayamadınız.
Bu videoda birinin 90 Hz digerinin 60 Hz oldugundan bahsediliyor. Ayrica Samsung'da ekran daha parlak ve canli gozukuyor.
www.orientdisplay.com
www.av-display.hk
Üstekini de alabilirsiniz![]()
iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 14.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sadece HZ demiyorum parlaklik ve canlilik olarakta Samsung Panelde daha iyi. Apple, panellerini Samsung'dan aliyor zaten.Panel sadece Hz'den ibaret mi?
![]()
TFT ve IPS Ekran: Farklılıklar, Teknoloji, Artıları ve Eksileri | Yön Ekranı
TFT ve IPS ekranlar arasındaki farklar nelerdir? Çözümleri görüş açısı, kontrast, güç tüketimi ve daha fazlası açısından anlayın!www.orientdisplay.com
![]()
TFT vs IPS LCD: Choosing the Right Display
TFT vs IPS LCD: Choosing the Right Displaywww.av-display.hk
Sadece Hz demiyorum parlaklik ve canlilik olarak da Samsung panelde daha iyi. Apple, panellerini Samsung'dan aliyor zaten.
Ben iPadleri LCD ekran olarak karistirmisim. IPS oldugunu simdi hatirladim. Muhtemelen iPhone 11'den aklimda oyle kalmis. Bu durumda iPad alinmasi film dizi icin daha iyi olur.Peki siz haklısınız sırf Samsung ürettiği için Apple Samsung'dan aldığı için TFT panel ips den daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.