15-16 yaşlarında futbola başlanır mı?

Henüz pek gecikmedin fakat çok çalışman lazım ve isteğini, azmini asla kaybetmemen lazım. Ben 8 yaşından beri oynuyorum futbol yüzünden depresyona çok girdim ama çok çalıştım ve başka bir takıma transfer oldum şu an 15 yaşındayım sana önerim slalom denen hareketi sol ayak iç dış sağ ayak iç dış beraber olacak şekilde her gün uygulaman. Bu top tekniğini çok geliştiren bir harekettir ve karşında rakip olunca ince bilek hareketlerini aktif ediyor zorlanmıyorsun. Üst alt vücudunu çok geliştir özellikle omuz bölgesi ve karın kasları denge için önemlidir. İmkanın varsa denge diski alıp karşına bir arkadaşının top atmasını söyleyebilirsin sen tek ayakta dururken. Şut çeken adam her zaman sevilir ayrıca bol bol şut çalışmalısın 😊
Ayrıca benim de yeteneğim yoktu öyle doğuştam gelen. Ben çalışarak geldim bir yerlere. O yüzden bunu dert etme 😊

James vardi diye bir oyuncu var o çok daha geç başlamış 20 falan sanırım. 15-16 çok da geç değil.

Fenerbahçe'nin süper ligde 12 maçta 3 gol atan, 2 kere de Avrupa liginde forma giyen orta saha oyuncusunun yaşına bakmanı öneririm 🙂. Arda Güler kaç yaşında

Reis ne yaptın şu an durumun ne?

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım üzere şu anda 9.sınıftayım daha önce hepimizin olduğu gibi mahalle maçlarıyla alıştık, ortaokulda sınıflar arası oynardık, öyle mükemmel bir altyapım yok ama aşırı hırslıyım ve gerekirse günde 8 saat bile antrenman yaparım, bu yaşta başlanır mı? Nereden başlayacağım, ne yapacağım? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar bir de şunu eklemek isterim şu an kendim gördüğüm üzere olağan üstü bir yeteneğim yok, fakat belirttiğim üzere deli gibi çalışabilirim.
Abi naptın lütfen cevap ver.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı