15-17 bin TL sistem önerisi

aynen bu sistem baya gözüme çarptı bunu alcam galiba :) @Chuck Schuldiner @Süleyman Yusuf 2nizde çok teşekürler fazla yardmıcı oldunuz bile.Tek tek olan sistemde güzeldi bu da cok iyi nvme ssd de olması bana ek avantaj. tek tek toplamaya kargolarla ugrasmak istemediğim için bu pc de karar kıldım. bu olmasa el mahkum toplyacaktım tek tek attıklarını

Aynen bu sistem bayağı gözüme çarptı bunu alacağım galiba :) @Chuck Schuldiner @Süleyman Yusuf 2nizde çok teşekkürler fazla yardmıcı oldunuz bile. Tek tek olan sistemde güzeldi bu da cok iyi NVMe SSD de olması bana ek avantaj. Tek tek toplamaya kargolarla ugrasmak istemediğim için bu PC de karar kıldım. Bu olmasa el mahkum toplyacaktım tek tek attıklarını.

Bu sistem cidden parçaların kalitesi olarak da bayağı göze çarpıyor hatta bütçe durumunuza göre SSD'yi arttırabilir 160 TL fark ile RAM'leri RGB yapabilirsiniz hayırlı olsun şimdiden.

Bu sistem cidden parçaların kalitesi olarak da bayağı göze çarpıyor hatta bütçe durumunuza göre SSD'yi arttırabilir 160 TL fark ile RAM'leri RGB yapabilirsiniz hayırlı olsun şimdiden.
bu direkt kasayı değilde 300 lira fark olanı seçmiştim onda ön taraf kapalı gibi alsam görünür olur mu ki ?
ilk temel kasayı beğenmedim fazladan 600 700 de versim gelmedi :)

Bu direkt kasayı değil de 300 lira fark olanı seçmiştim onda ön taraf kapalı gibi alsam görünür olur mu ki?
İlk temel kasayı beğenmedim fazladan 600 700 de versim gelmedi :)

Hocam seçili olan kasanın hava akışı çok daha iyi bence 300 TL farkla hava akışı daha kötü bir kasaya verilmez. Ve de TR de en çok tercih edilen kasalardandır Corsair modeli.
Bu direkt kasayı değil de 300 lira fark olanı seçmiştim onda ön taraf kapalı gibi alsam görünür olur mu ki?
İlk temel kasayı beğenmedim fazladan 600 700 de versim gelmedi :)

Ne yaptınız hocam satın aldınız mı sistemi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı