15-20 bin TL arası sistem önerisi

quarest

Megapat
İyi sosyaller, ayın 15'inde yeni sisteme geçme kararı verdim, bütçem 15-20.000 civarı, taksit ile alacağım. İşlemci tarafında AMD tercih etmek istiyorum, Intel olursa da sorun olmaz ancak AMD'ye bir tık daha sıcak bakıyorum, ekran kartı tarafına bakarsak o da fark etmez benim için. Şu an aklımda şu sistemler var:

Sistemi oyun ve 3D mutfak çizimleri için kullanacağım, render açısından da kullanacağım için AMD'ye bakıyorum şu anlık.
@messinicocugu
@Zerons

İyi sosyaller, ayın 15'inde yeni sisteme geçme kararı verdim, bütçem 15-20.000 civarı, taksit ile alacağım. İşlemci tarafında AMD tercih etmek istiyorum, Intel olursa da sorun olmaz ancak AMD'ye bir tık daha sıcak bakıyorum, ekran kartı tarafına bakarsak o da fark etmez benim için. Şu an aklımda şu sistemler var:

Sistemi oyun ve 3D mutfak çizimleri için kullanacağım, render açısından da kullanacağım için AMD'ye bakıyorum şu anlık.
@messinicocugu
@Nvıdıaginar

Hocam RX 6800'lü sistemdeki SSD'yi NV1 yapıp alabilirsin.

Araya 5700XT de katmışlar, ama 6700 ile 6800'i karşılaştırıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS değerleri için yeterli bilgiye sahibim teşekkür ederim, arkadaşın bütçesi için bu sistemi önerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı