15 Pro vs S24 Ultra

Xesh

Hectopat
Arkadaşlar merhaba şu an aktif olarak 15Pro kullanıyorum daha öncesinde Android kullanıcısıydım fakat Apple geçince şarj benim için büyük bir sorun oldu, kesinlikle günü çıkaramıyorum. Gün içinde aktif olarak 7-8 saat telefon kullanan birisiyim bu durumda beni acaba S24 Ultra cihazına mı dönsem diye düşündürdü, aynı zamanda S24 Ultra'nın yapay zeka teknolojisi de bir hayli dikkat çekiyor, sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba şu an aktif olarak 15Pro kullanıyorum daha öncesinde Android kullanıcısıydım fakat Apple geçince şarj benim için büyük bir sorun oldu, kesinlikle günü çıkaramıyorum. Gün içinde aktif olarak 7-8 saat telefon kullanan birisiyim bu durumda beni acaba S24 Ultra cihazına mı dönsem diye düşündürdü, aynı zamanda S24 Ultra'nın yapay zeka teknolojisi de bir hayli dikkat çekiyor, sizce ne yapmalıyım?

Biraz daha takıl S25 ultraya gec gececeksen eğer.

15 Pro'yu iyi bir fiyata satabilecekseniz iyi bir tercih olabilir ama 15 Pro da gayet iyi bir cihaz. Acik ekran sureniz kac saat hocam? Agir kullanimda S24 Ultra da cok muthis pil sunamaz cunku.

Merhaba,

Ben de iPhone 15 Pro kullanıyorum ve şarj konusunda aynı dertten muzdaribim. Yoğun kullanımda günü çıkarmak imkansız gibi, sürekli şarja bağlı kalmak sinir bozucu. Performansı harika ama bu batarya olayı beni düşündürüyor.

S24 Ultra gerçekten iyi bir seçenek gibi duruyor ama S25 Ultra da çıktı. Özellikle batarya kapasitesi ve yapay zeka tarafında bayağı sağlam görünüyor. Eğer şarj senin için öncelikliyse Android'e dönmek mantıklı olabilir. Ben de açıkçası düşünmeye başladım.

Geçen sene bende 15 Pro aldım. 1 senede pil yüzdem %90'a düştü. Ekran süresi aşağı yukarı 7-8 saat civarında idi. Geçen haftalarda Vatan Computer'a gidip buyback ile 16 Pro Max aldım şarjı dolu dolu 2 gün gidiyor. 50 bin TL'ye saydılar telefonumu bence güzel para. Telefon değiştireceksen Android'e geçmeni önermem Pro serisi bir telefon alıyorsan iPhone kullanmaktan keyif alıyorsundur. Bütçen varsa 16 Pro Max öneririm 4800MAH bataryası var telefon süper 15 Pro'nun aksine birkaç sene pil sorunu yaşamadan kullanabileceğimi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı