15 yaşında 165 boy iyi mi?

Yeterli protein almazsam ne olur yani hiç gelişmez miyim? Kas açısından.

Usta senin, benim yeterli proteini almamız zaten bu şartlarda çok zor. Gerçekten kas kazanmak için protein almaya çalışsak maaşlar yetmez 1ay için. Sen annen baban önüne ne koyuyorsa 2 tabak ye. Sebze meyve ayırma. Antrenmanını güzel yap düzgün uyu futbol basketbol vs. bir adet spor dalıyla kesinlikle uğraş atletik ol hantal olma gerisi zaten gelir. Karbonhidrat da lazım güç enerji için.

@Mucize Kartal hocam konuyu hortlatıyorum ama şu an kaç oldunuz merak ettim? :D

@Yağmacıkuman ne oldu? :D

Bakarım birazdan bu arada ilk yazdığım yazıya atılan emojiler artık pek de umurumda sayılmaz gülebilirsiniz. Daha çocuk diyebileceğimiz yaştaki birine gülmek ne kadar etik bir davranış bilemem(2 sene önceki konum). O zaman tabii bu kadar bilgili değildim, yardıma ihtiyacım vardı. Ama kimileri bunu alay konusu olarak görmüş sanırım. Kendi çocuğunuz da size böyle bir soru sorarsa ilerde o zaman anlarsınız beni. Benim tabii yanımda bu soruyu sorabileceğim bir babam olmadığı için forumdaki bilgili insanlardan yardım almak için açmıştım konuyu.
170cm.

Bakarım birazdan bu arada ilk yazdığım yazıya atılan emojiler artık pek de umurumda sayılmaz gülebilirsiniz. Daha çocuk diyebileceğimiz yaştaki birine gülmek ne kadar etik bir davranış bilemem(2 sene önceki konum). O zaman tabii bu kadar bilgili değildim, yardıma ihtiyacım vardı. Ama kimileri bunu alay konusu olarak görmüş sanırım. Kendi çocuğunuz da size böyle bir soru sorarsa ilerde o zaman anlarsınız beni. Benim tabii yanımda bu soruyu sorabileceğim bir babam olmadığı için forumdaki bilgili insanlardan yardım almak için açmıştım konuyu.
170cm.
Ne alaka hocam ben gülmek amaçlı emoji atmadım sadece 2 sene önceki konuya yazdığım için emoji attım sizinle alakası yok. Hem boyunuz gayet ortalamada.

Kavga etmiyorum çünkü herkese aşağıdan bakıyorum en kısaları 170 be:(.

Dostum öncelikle kızlar hızlı uzarlar. Senin boyun böyle de kalabilir uzayadabilir bunu bilemeyiz. Bazıları 14 yaşında boy atar bir daha 1-2Cm'den fazla uzamaz. Bazıları 16-17 de çok boy atar. Ya da düzenli uzar bazıları. En kötü ihtimal 2-3cm daha uzarsın.

Moralinizi bozmayın hocam, ayrıca avantaj bakımından bakın. Çoğu uzun boylu insan kısa boylu insan kadar kas yapamadığı için üzülüyor.

Ayrıca 21 yaşına kadar uzuyorsunuz, hatta askerde bir an çok uzadığı söylenen bir akrabamız var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı