15 yaşında aşık olmak

Nereden başlasam bilmiyorum, 9. sınıfa geçtim bu sene. İlk başta sıkıntı yoktu. Sonra bir kız geldi sınıfa. İlk gördüğümde vuruldum. Büyük ihtimal %90 beğenmezsiniz kızı ama ben sevdim her güldüğünde başımdan aşağıya kaynar sular dökülüyor. Ama aynı zamanda bir Müslüman'ım. Bu yüzden ona da gidemiyorum sadece 5 gün oldu okul açılalı ama aklımda sadece o var. Başka bir şey düşünemiyorum. Dalga geçmeden cevap yazarsanız minnettar olurum. Bu bir nevi aslında buraya cevap aramaktan ziyade içimi dökmek. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müslümanlıkta olayın ne alakası var çözemedim. Müslümanlar sosyalleşemiyor mu?

Yapılacak bir şey yok. Açıl ve ret ye, düzelirsin.

İslam'da evlilik öncesi karşı cinsle temas, sevgililik, uzun süreli sohbet-muhabbet yok benim bildiğim. İslamî evlilikler görücü usûlüne dayalıdır.
Anladım teşekkürler hocam. Ben sosyalleşmesini kastettim. Tabii zina haram.

Müslümanlıkta olayın ne alakası var çözemedim. Müslüman'lar sosyalleşemiyor mu?

Yapılacak bir şey yok. Açıl ve ret ye, düzelirsin.

İslam'da evlilik öncesi karşı cinsle temas, sevgililik, uzun süreli sohbet-muhabbet yok benim bildiğim. İslamî evlilikler görücü usûlüne dayalıdır.

Yani delirmek üzereyim resmen hiçbir şeyden keyif almıyorun iştahım falan kaçtı düşünmekten.

Yani delirmek üzereyim resmen hiçbir şeyden keyif almıyorun iştahım falan kaçtı düşünmekten.
Yani kim Müslüman olup da sevgili yapmayıp el tutuşmuyor ki? Takma bu kadar. Ben sana şey demiyorum dinden uzaklaş yada seni kötü yerlere çekmek istemem. Ama şimdi sen 18 20 25 yaşına kadar evlenemezsen ne olur asosyal olursun 1 kız eli bile değememiş olursun. O yüzden diyorum ki kurallar çiğnenmek için vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı