15 yaşında çok saç dökülmesi

Beyler ben de 17 yaşındayım ve saçım çok fazla dökülüyor. 6 yıl sonra saçlarınız ne alemde hala buralardaysanız cevap verebilir misiniz

Beyler ben de 17 yaşındayım ve saçım çok fazla dökülüyor. 6 yıl sonra saçlarınız ne alemde hala buralardaysanız cevap verebilir misini
Vay be, aradan 6 yıl geçmiş! Kardeşim maillerimi kontrol ederken fark ettim. Saçlarım hâlâ yerinde görevlerine devam ediyorlar, ama şakaklarımda hafif bir açılma başladı; bu da doğal bir süreç. O zamanlar bu durumu kafama takıyordum, ama beklediğim kadar büyük bir problem yaşamadım. Eğer benimkinden daha ciddi bir durum yaşıyorsan tabii ki bir doktora görünmelisin. Ama 'yok, benim durumum da seninkiyle aşağı yukarı aynı' diyorsan hiç kafana takma.

Vay be, aradan 6 yıl geçmiş! Kardeşim maillerimi kontrol ederken fark ettim. Saçlarım hâlâ yerinde görevlerine devam ediyorlar, ama şakaklarımda hafif bir açılma başladı; bu da doğal bir süreç. O zamanlar bu durumu kafama takıyordum, ama beklediğim kadar büyük bir problem yaşamadım. Eğer benimkinden daha ciddi bir durum yaşıyorsan tabii ki bir doktora görünmelisin. Ama 'yok, benim durumum da seninkiyle aşağı yukarı aynı' diyorsan hiç kafana takma.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Şu an hala dökülmeye devam ediyor mu yoksa durdu mu dökülmesi

Benim sorunum saçımın çok fazla dökülmesi yani her duşta yıkarken elime geliyor kurularken 40 50 bir de fön çekersem 100 tele kadar çıkıyor. Saçımı önden bir avuç tutup hafif çekincede 2 3 tel geliyor. Bunlara rağmen saçta seyrelme yok ama çok canım sıkılıyor bu konuya sizce neden olabilir?

Aynı sebepten gittim D demir eksikliği olabilir.

@Promos nasıl bir tedavi uyguladın, dökülmen durdu mu?

Hocam cildiyeye gittim D vitamini verdi saçımı uzatıyordum ben yanlar kabardığı için ve kırıklar için biraz kestirdim dökülmeyi azalttı aynı zamanda şampuan saç kremi tonik vb. kullanıyorum D hapı verdi cildiyeci ama halen dökülüyor galiba kesin çözüm hormonların düzene girmesi(ergenlikten dolayı da dökülme oluyor)ve vitamin takviyesi almak.

Valla benim uzun saç, günde en az 250-300 tel dökülüyordur, yeni başladı bu kadar dökülmeye. Mevsim değişikliğindendir umarım, çünkü sık sık bakımını yaparım. 100 tel civarında dökülüyorsa endişe etmene gerek yok, saçın uzunsa normaldir o kadar dökülmesi.
@afkybnds hocam hala kullanıyosun galiba hesabı, senin saçların 6 yıl sonra ne alemde benim de dökülmem aynı seviyelerde cevap verebilir misin

Emirhan abi benim yaşım şuan 14. 10 güne 15 olacak. Saçlarım her duşta 50-60 tel ve elledigimde 2-3tel geliyor her seferde babam dedem dayım hiçbiri kel değil ama ben her gün bu olay yüzünden ağlıyorum kimse beni anlamıyor normal zannediyorlar sence ileride kel kalirmiyim kafaya koydum ben net kel kalcam 1-2 yila sendede böylemiydi abi lütfen cevapla nolur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı