15 yaşında internetten para kazanmak

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Önerilerim şunlar;

- Grafik tasarımı yapabilirsiniz.
- HTML, CSS, JS öğrenip web sitesi yapıp satabilirsiniz.
- Discord.JS öğrenip Discord'da sunuculara bot yapıp satabilirsiniz. Eğer çok profesyonel olursanız gerçekten çok iyi fiyatlara alacak olanlar var.
 
Yazılım işi uzun vade arkadaşlar, kursunu alıp herhangi bir bölümü kavraman min. 4 ay bence çoğu insan tek seferlik işlerde bile tecrübeli eleman arıyor, biraz yaş yani o iş, kısa vadede para getirecek bir iş gerek sana, yani aslında herkese gerek o :D. Potoshop eğitimi alabilirsiniz, yazılım kadar uzun sürmez kesinlikle, banner yapabilirsin ondan sonra.
 
Merhaba, ben Eren. Başlıkta belirtildiği gibi internet üzerinden para kazanmak istiyorum. Ablamın iş yeri kapatıldı. Annem ise işsiz; ablam açık öğretim okuyor; ben ise lise 1. iş bakmaya gitmiştim çalışıp para kazanmak için ama her yer pandemi yüzünden almadı. Bazı yerler yaşın küçük dedi. O kadar şey aradım, bulamadım. Derdim PC toplamak falan değil; sadece ailemi mutlu etmek istiyorum. Baba desen zaten bizi terk etmişti. Ben 2. sınıfta iken ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim:kalp:

Her şey için gerçekten çok teşekkür ederim beni mutlu ettiniz Allah sizide mutlu etsin dediğiniz her işi araştırıp yapmaya çalışacağım <3.
 

Geri
Yukarı