15 yaşında internetten para kazanmak

Yazılım işi uzun vade arkadaşlar, kursunu alıp herhangi bir bölümü kavraman min. 4 ay bence çoğu insan tek seferlik işlerde bile tecrübeli eleman arıyor, biraz yaş yani o iş, kısa vadede para getirecek bir iş gerek sana, yani aslında herkese gerek o :D. Potoshop eğitimi alabilirsiniz, yazılım kadar uzun sürmez kesinlikle, banner yapabilirsin ondan sonra.

Merhaba, ben Eren. Başlıkta belirtildiği gibi internet üzerinden para kazanmak istiyorum. Ablamın iş yeri kapatıldı. Annem ise işsiz; ablam açık öğretim okuyor; ben ise lise 1. iş bakmaya gitmiştim çalışıp para kazanmak için ama her yer pandemi yüzünden almadı. Bazı yerler yaşın küçük dedi. O kadar şey aradım, bulamadım. Derdim PC toplamak falan değil; sadece ailemi mutlu etmek istiyorum. Baba desen zaten bizi terk etmişti. Ben 2. sınıfta iken ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim:kalp:

Her şey için gerçekten çok teşekkür ederim beni mutlu ettiniz Allah sizide mutlu etsin dediğiniz her işi araştırıp yapmaya çalışacağım <3.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı