15 yaşında kilo almak için tavsiyeler

KayraDemir

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kilo almak istiyorum çünkü yaşıma ve boyuma göre bayağı zayıfım. Yaşım 15 boyum 176 civarı. Kilom da 52 civarı. Öğrenciyim. Kilo almak istiyorum fakat canım yemek yemek istemiyor. Akşama kadar yemesem garipsemem ve abur cuburu fazla yiyorum. Her gün ne kadar ve ne yemeliyim? Kilo almam için gerekliyse evde hafif sporlar da yapabilirim. Tüm önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Kilo almak istiyorum çünkü yaşıma ve boyuma göre bayağı zayıfım. Yaşım 15 boyum 176 civarı. Kilom da 52 civarı. Öğrenciyim. Kilo almak istiyorum fakat canım yemek yemek istemiyor. Akşama kadar yemesem garipsemem ve abur cuburu fazla yiyorum. Her gün ne kadar ve ne yemeliyim? Kilo almam için gerekliyse evde hafif sporlar da yapabilirim. Tüm önerilerinizi bekliyorum.

Buldugunu yemen lazım senin yaş ve boyunda normal kilo 60 civarı

Evet spor yapabilirsin. Başka bolca yemek yiyebilirsin başka bir şey önerebileceğimi sanmıyorum. 15 yaşında iken bende seninle benzer durumu yaşıyordum 182 boyla 65 kiloydum. Bolca yediğim halde kilo alamazdım hep yakınırdım bundan ne yapsam ne etsem kilo alamıyordum. Aradan 2 yıl geçti ve şu an 185 boyundayım ve özellikle bu sene epey kilo almamla birlikte 85 kg oldum. Tabii seninki de illaki benimki gibi olacak diye bir şey yok ama bol yemek yedikten sonra illaki bir süre sonra kilo alıcağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı