15 yaşında kilo nasıl verilir?

Düşük kalorili doyurucu yiyeceklerden yiyin. Et, tavuk, peynir, zeytin, domates, yumurta bunları yiyebilirsiniz mesela. Makarna, pilav ve ekmek gibi kalori bombası olan şeyleri kesmeniz lazım. Ayrıca çikolata falan onlardan da yemeyin. Burası çok önemli, yatmadan en az 3 saat önce hiç bir şey yemeyin. He böyle sindirimi kolay yoğurt gibi şeyler olabilir, ancak ne bileyim gidip bir öğün yemeyin. Sabah-Akşam en az 1'er saat yüksek tempolu yürüyüş yapın bu şekilde vermişti abim. Geçmiş olsun bu arada.
Sağolun hocam ve teşekkürler

Dambıl ne alaka?

Kenarda köşeden yanlış kalori hesabı falan bunlara hiç girme çıkamazsın. Olay çok basit bak.

Ben anneme uymuştum 12 yaşında çok kiloluydum bilgisayar başında yemek yerdim hep sonrasında düzene soktum durum şöyle şimdi.

İlk olarak günde 3 öğün yiyorsan bunu 2'ye düşür. 2 öğün tam doymadan kalkman önemli seni fazla doyuran az kaloriye sahip yumurta, brokoli gibi besinleri tercih etmelisin.

Sen sporcu değilsin öyle pilav yiyeyim vs yok yüksek kalorili şeylerden uzak durman gerekiyor. Ben şöyle kilo vermiştim şeker ve ekmeği tamamen kestim diyet olarak sadece günde 2 öğüne düşürdüm bir de. Sonrasında gün içinde çok sık IP atlıyordum yarım saat mola vererek her tur 300 500 defa zıplıyordum deli gibi kalori yaktırıyor. Akşamları da hafif tempo yürüyüşe çıkıyordum 1 ayda 9 kilo vermiştim yüzümdeki yağlar vs gidince tamamen farklı birisi oldum ergenlikde olduğum için boyum da uzamıştı bir yandan kilo verirken.

1 yıl geçmiş ama şimdi görüyorum hocam şeker var, şeker var mesela arada bir içecek ve meyve de'mi olmayacak en basit limonda bile şeker var. Zorlar isem içeceği bırakırım ama meyve gibi işlenmemiş şekerde yasak mı? Minimum düzeyde olsa bile mi?

1 yıl geçmiş ama şimdi görüyorum hocam şeker var, şeker var mesela arada bir içecek ve meyve de'mi olmayacak en basit limonda bile şeker var. Zorlar isem içeceği bırakırım ama meyve gibi işlenmemiş şekerde yasak mı? Minimum düzeyde olsa bile mi?

Kahvaltılarda portakal suyu, akşamları sade portakal gibi şeylerde tabii ki problem olmaz. İşlenmemiş şekerlerde sorun yok orayı atlamışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı