15 yaşına yeni girdim ve motorlara çok ilgim var yazın çalışıp babamında desteğiyle maksimum 50 bin liralık bir motor istiyorum. 15 yaşında motor alınır mı? Alsam ne almalıyım beni bilgilendirir misiniz?
Geçici hevesin için alma. Yaşında çok genç. Yaşının hızlılığıyla hiç istemediğimiz şeyler olabilir Allah korusun.15 yaşına yeni girdim ve motorlara çok ilgim var yazın çalışıp babamında desteğiyle maksimum 50 bin liralık bir motor istiyorum. 15 yaşında motor alınır mı? Alsam ne almalıyım beni bilgilendirir misiniz?
Alınmaz kardeşim benim. Hatta biraz daha çalış zatten bu ekonomide anca 16 yaşına kadar toplarsın parayı gider 125 CC bir makine alırsın 15 yaşında trafik bile sana ağır gelir biraz daha büyü olgunlaş. Halihazırda yakınında motor varsa hevesini at biraz geçer zaten o heves.
Elektrikli bisiklet al.Ben alsam bile trafiğe çıkıcağımı düşünmüyorum evimizin arkasındaki sokaklarda biraz turlamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.