15 yaşında nasıl kilo alınır?

Matigre

Hectopat
Yaklaşık 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum. Kilo almak için spora başladım ve 2 aydır spor salonuna gidiyorum 46 kilodan 48 oldum, bir yandan da 8 yıldır bir kulüpte futbol oynuyorum. Öğlenleri genelde tavuk pilav veya pizza yiyorum (akşamları da genelde pilav+tavuk/köfte yiyorum). Yemek yemeyi çok sevsem ve çok yesemde bir faydası olmuyor. Sanırım metabolizmam hızlı çalıştığı için yemek yedikten maksimum 15 dakika sonra tuvaletim geliyor. Nasıl kilo alabilirim?

Yaklaşık 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum. Kilo almak için spora başladım ve 2 aydır spor salonuna gidiyorum 46 kilodan 48 oldum, bir yandan da 8 yıldır bir kulüpte futbol oynuyorum. Öğlenleri genelde tavuk pilav veya pizza yiyorum (akşamları da genelde pilav+tavuk/köfte yiyorum). Yemek yemeyi çok sevsem ve çok yesemde bir faydası olmuyor. Sanırım metabolizmam hızlı çalıştığı için yemek yedikten maksimum 15 dakika sonra tuvaletim geliyor. Nasıl kilo alabilirim?

Hocam bence kilonuz çok da kötü değil 14 yaşında 67 kiloyum vermeye çalışıyorum ama olmuyor.

Yaklaşık 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum. Kilo almak için spora başladım ve 2 aydır spor salonuna gidiyorum 46 kilodan 48 oldum, bir yandan da 8 yıldır bir kulüpte futbol oynuyorum. Öğlenleri genelde tavuk pilav veya pizza yiyorum (akşamları da genelde pilav+tavuk/köfte yiyorum). Yemek yemeyi çok sevsem ve çok yesemde bir faydası olmuyor. Sanırım metabolizmam hızlı çalıştığı için yemek yedikten maksimum 15 dakika sonra mastürbasyon isteği geliyor. Nasıl kilo alabilirim?
Hocam kilo almak istiyorsanız 50 ile 60 arası uygun fazlasına çıkarsanız iyi görünmez.

Hocam bence kilonuz çok da kötü değil 14 yaşında 67 kiloyum vermeye çalışıyorum ama olmuyor.

En azından 55 kilo olsam yeter.

Hocam kilo almak istiyorsanız 50 ile 60 arası uygun fazlasına çıkarsanız iyi görünmez.

Bende o kilolara çıksam yeter diye düşünüyorum ama ona bile çıkamıyorum maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı