15 yaşındayım 2 aydır fitness a gidiyorum ve ara sıra protein alamıyorum. Almayı unutuyorum, unuttuğum zamanlar protein tozu kullansam sorun olur mu? Max haftada 3-4 kere alacağım zararı olur mu?
O proteini karşılayacak bir aktivite yoğunluğun varsa gün içerisinde, sorun olmaz. Ha yok ben gün boyu oturuyorum ve sadece okula gidiyorum diyorsan sağlıklı değil. Böbreklerin ve karaciğerin yorulur ve kemik erimesine kadar ilerler.
Protein tozu yerine tavuk yemek daha mantıklı olur, 1 ölçü protein tozu fiyatı ile 1 porsiyon tavuk neredeyse aynı fiyatta ama tavuk protein açısından daha zengin.
Haftada 3 gün az şekilde kullanmanız çok bir etki etmez haberiniz olsun.Genellikle okulda oluyorum yani az içsem bir şey olmaz diye düşünüyorum zaten tavuk pilav yiyemediğimde kullanacağım haftada 3 gün falan kullanırım protein tozu.
İşte tavuk alacak zamanım olmuyor okuldan eve evden spora o yüzden protein tozu istiyorum tavuk alamadığım zaman toz kullanırım haftada 3 gün az şekilde.
Pek zararı olmayabilir ama gereksiz. Bu yaşta besinden alman daha mantıklı.
Neden kullanmak istiyorsun peki, amacı nedir?Genellikle okulda oluyorum yani az içsem bir şey olmaz diye düşünüyorum zaten tavuk pilav yiyemediğimde kullanacağım haftada 3 gün falan kullanırım protein tozu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.