- Makaleler
- 2
Güle güle kullanın.Tasarım önemliBunu alıyorum bakayım teşekkürler önerileriniz için.
Güle güle kullanın.Tasarım önemliBunu alıyorum bakayım teşekkürler önerileriniz için.
Bloody'in programı paralı mı değil mi ona göre alacağım. Bir de konu da belirttiğim mouse nasıl arkadaşlar?
Teşekkür ederim, Mousepad çıkıyor mu içinden ayrıca ?Güle güle kullanın.
Ne gibi ban yemeParalı internette crackleri var her fareninde yok ayrıca yanlış yaparsanız farenin ban heme olasılığıda var. Fare güzel ama o programa o para verilmez programsızda olmaz.
Hocam şu program olayına çok gülüyorum. Yılda bir defa girilen programı eleştirmek de yanlış. Ama şöyle bir şey var: O Microsoft fare şu anda pahalı sayılır. Microsoft ürünleri pahalı oluyor.
Orası doğru, hayatımda gördüğüm en kaliteli müşteri servisi Corsair, Sennheiser ve Logitech'te.Ben önerimi yaptım dostum önerim Logitech'dir müşteri hizmetleri de kaliteli.
Aslında bana Mousepad da çok lazım olduğu için ayrıca mousepad almak yerine bunu alıyorum o zaman hocam. fakat biraz büyük geldi İnşallah elime oturur.Hayır, çıkmıyor diye biliyorum. Mouse pad olan versiyonu farklı modeli var tasarım açısından bu da güzel, ayrıca güzel mouse. Bloody A6081 Siyah 4000CPI Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatı
Hayır, çıkmıyor diye biliyorum. Mouse pad olan versiyonu farklı modeli var tasarım açısından bu da güzel, ayrıca güzel mouse. Bloody A6081 Siyah 4000CPI Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatı
Tasarım çok klasik hocamHala diyorum Logitech alın geçin problem yaşarsanız iade şansınız var zaten hatta Logitech bir üst sürüm veya fareyi almadan yenisini gönderebilir.
Tasarım çok klasik hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.