150 TL PSU önerisi

Bu bütçede zaten sıfır 80+ PSU zor bulunur. Boşa tartışıyoruz her markanın iyide ürünü vardır kötüde ürünü vardır. Sen direkt olarak bir markayı sebepsiz yere kötülersen bu doğru olmaz gelen tepkiler boşuna değil. Üstelik bu hususta fanboylukta saçma olur altı üstü PSU bu performansa etkisi hiç yok neredeyse. Ekran kartı, işlemci gibi fanboy olunacak en son parçalardan biri sonuçta.

Hiçbir markanın fanboyu falan değilim. Markayı hala kötülemediğimi anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Hangi mesajımda FSP kötüdür, almayın yazmışım ben ?

FSP size sigorta falan mı bağlattı ? Şirketin sahipleri ile kan bağınız olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir markayı babanızın malıymış gibi övünmeye gerek yok. +80 sertifikası alan tek marka FSP değil. Burada CM'ın %94'e kadar verim sağlayan Güç Kaynağını bulabilirsiniz. Cooler Master: MasterWatt Maker 1200 Tartışmaya gerek yok.
Şimdi de fanboy mu oldum? Geliyorsun daha adını bilmediğin markayı önermem diyorsun Corsair ve Evga varken bu markayı almam diyorsun sonrada bana fanboy diyorsun. FSP markasını git araştır sonra gel yorum yap. 80+ sertifikasını tek alan FSP mi demişim? 80+ sertifikası demek içindeki bileşenlerin kaliteli olması demek buda verimliliğe yansıyor. Corsair, Evga güç kaynağı üretmezken FSP bu işe başlamıştı. En kalitelisi değil belki ama emin ol Corsair ve Evga kadar kalitelidir hatta eksiği yok artısı vardır. Bu arada en iyi güç kaynağı üreticisini arıyorsan Seasonic, Enermax, Tagan(eskisi gibi piyasada yok).

Bu fiyata attığınız linkteki High Power'ı alabilirsiniz.

High Power'ı aldım arkadaşlar da coil whine denen sorun var. Sürekli vızıltı geliyor içinden. Pazartesi iade edeceğim. Eski kullandığım güç kaynaklarının hiçbirinde böyle birşey yoktu. Vızıltı olmayan bir güç kaynağı önerebilir misiniz?
Fsp Hyper 500'ü araştırdım biraz internetten. Yabancı bir inceleme sitesi maximum yüklemede 400w verebilir gibi birşey yazmış. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Link aşağıda;

500-550 watt power supplies review: 40 models tested - Maximum load | Hardware.Info United States

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı