1500-1600 TL klavye önerisi

Bütçe
1500

Atilla001

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Bir klavye almayı düşünüyorum. Tercih ettiğim tarz aşağıdaki gibi:
  • Pusat K3 Pro mekanik oyuncu klavyesi
  • Logitech G G213 RGB kablolu oyuncu klavyesi
Bütçem 1500-1600 TL civarında. Bu tarzda tam boy, kırmızı switch (red switch) mekanik bir klavye almayı planlıyorum.
Sizce bu bütçeye uygun, önerilebilecek başka klavyeler var mı?

Şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,

Bütçem 1500-1600 TL civarında. Bu tarzda tam boy, kırmızı switch (red switch) mekanik bir klavye almayı planlıyorum.

Logitech g213 kesinlikle alma. Ayrıca bu klavye red switch değildir.

g213 kullanıyorum tkl olan modeli ve profesyonel bir şekilde minecraft ve cs2 oynuyorum ne bir gecikme yaşadım ne başka bir şey brown swich çok güzel gerçekten öneririm g213 ü pusata gelirsek monstrer hiçbir bileşen kullanammn yerinde olsam

evet biliyorum ama tuşları ve boyutu hoşuma gidiyor
g213 kullanıyorum tkl olan modeli ve profesyonel bir şekilde minecraft ve cs2 oynuyorum ne bir gecikme yaşadım ne başka bir şey brown swich çok güzel gerçekten öneririm g213 ü pusata gelirsek monstrer hiçbir bileşen kullanammn yerinde olsam
sanırım g213 alıcam teşekkür ederim

evet biliyorum ama tuşları ve boyutu hoşuma gidiyor

sanırım g213 alıcam teşekkür ederim
İnternetteki EULA vs. klavyeleri hiç kullanmadım, onaları da bir araştır istersen ya da hiç düşünme G213 al, sıfır mı alacaksın ikinci el mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,

Tam boy için bu alınabilir ama brown switch olduğunu bilin. Onun dışında zevkinize uyuyorsa biraz bütçe arttırırsanız akko klavyeler alınabilir.

G213 kullanıyorum TKL olan modeli ve profesyonel bir şekilde Minecraft ve CS2 oynuyorum ne bir gecikme yaşadım ne başka bir şey brown swich çok güzel gerçekten öneririm G213'ü pusata gelirsek monstrer hiçbir bileşen kullanammn yerinde olsam.

Profesyonel şekilde oyun oynayipta berbat bir klavye yanina mouse pad bile kullanmayan insanları tanıyorum. Oyunculuğunuz asla kullandığınız ekipmanin referansı değildir.

Profesyonel şekilde oyun oynayipta berbat bir klavye yanina mouse pad bile kullanmayan insanları tanıyorum. Oyunculuğunuz asla kullandığınız ekipmanin referansı değildir.
evet ancak be klavyenin kalitesinin hakkında gerçekleri söylemek istedim
kimse red swich demedi bu klavye brown swich ve ben alan kişinin sıfır aldıysa asla pişman olmayacağına garanti verebiliyorum

durun herkesden özür diliyorum g213 alma sakın ben g413kullanıyorum ve bi anlık saçmaladım g213 ü 413 sandım özür diliyorum herkesten
Selam arkadaşlar,

gardaşım sen de g213 alma ne alırsan al g213 swich olan bir klawye değildir benim övdüğüm klavye g213 değil g413 yanlışlık oldu hakkınızı helal edin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı