1500-1700 TL Oyun Sistemi Toplama

SanalTech sitesinden topladım. Gayet güvenilir bir site, oradan alışverişini yapabilirsin.
Parçaları da ücretsiz topluyorlar.
Hocam kusura bakmayın çok rahatsız ettim de hiç online alışveriş yapmadım. Vatandan kartla taksitle alacaktım. Buradan aynı şekilde yapabiliyor muyum ki.

Vatan'dan alışveriş yapman mı gerekiyor? İnternetten alış veriş mümkün değil mi?
Yapabilirim fakat hiç yapmadım bunca zamandır ve taksitle almak istiyorum.

Sanaltech yeni kurulmuş güvenilmez gibi şeyler demişler hakkında. Bilmiyorum güvenmiyorum açıkçası.

Şuan sadece vatan bilgisayardan sistem toplayabilseniz çok iyi olur. 1850 tlye kadar olabilir

Screenshot_2015-12-03-10-20-09.png

SanalTech'de vade farkı biraz fazla oluyor fakat peşin alma gibi bir imkânın varsa direk SanalTech'den alabilirsin. Onun haricinde Sinerji veya webdenal.com'a güvenebilirsin. Arkadaşların önerdikleri sistemler ve siteler güvenilirdir. Forumda bir çok kişi buralardan alışveriş yapıp [Alındı] konusu açmışlardır. Ayrıca kullanıcı incelemelerinde bu tür konuları bulabilirsin.

Arkadaşlar güzel sistemler önermiş özellikle R9 380'li sistemi kesinlikle almalısın. Sanırım Sinerji'den toplanmış. Seni 3-4 sene idare edecektir. Güvenebilirsin sıkıntı olmayacaktır inşallah. Ben 5-6 ay önce Anakart, ram ve işlemci almıştım Sinerji'den 550TL civarında şuan sorunsuz sıkıntısız kullanmaktayım çok şükür.

Not: Ayrıca i3 alma diyen arkadaşına selamlarımızı ilet Technopat olarak :) ve ayrıca bir sor bakalım neye dayanarak i3 alma diyormuş?

Hocam bütçe 2000 tlye çıktı. Bugün vatan bilgisayara gittim sistem önerdiler şöyle.

İŞLEMCİ : İntel core i3 4130 soket 1150 3.4 ghz 3mb cache 22nm işlemci
ANAKART : MSI H97 GAMING 3 Intel H97 Soket 1150 ddr3 1600 mhz HDMI&DVI&DP Anakart
RAM : CORSAIR 8GB(2X4GB) Vengance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit ram
Ekran kartı : MSI GTX 750 Ti TwinFrozrGaming DDR5 2GB 128Bit Nvidia Geforce DX11.2 ( Bu ekran kartını bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz)
Kasa : Everest Rampage 72 Gaming USB 3.0 MidT ATX Siyah Kasa
Güç kaynağı : FSP HEXA 500 SERİSİ 500W Güç Kaynağı (Kasa ve güç kaynağı ayrı ayrı 280 lira civarı yapıyor. Kasa ve güç kaynağının birlikte olduğu kasalar görmüştüm uygun olan var mıdır fiyattan kısıp ram'i de 4 gb yapıp işlemciyi i5 yapabilir miyiz)
FRISBY FC-8865G 500W MidT ATX SİYAH KASA şöyle bir kasa var 205 tl uyumsuzluk vs oluyor mu kasalarda da bunu alabilir miyim.

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200 Rpm 64MB Cache Harddisk
CD ROM felan demişti istiyormusun diye hayır dedim ama gerekli midir sizce eski bir kasam var 5 6 yıl olmuştur alalı ondakini kullanabilir miyim.
Ve fanları da benim mi almam gerekiyor hiç bilgim yok.

Hocam bütçe 2000 tlye çıktı. Bugün vatan bilgisayara gittim sistem önerdiler şöyle.

İŞLEMCİ : İntel core i3 4130 soket 1150 3.4 ghz 3mb cache 22nm işlemci
ANAKART : MSI H97 GAMING 3 Intel H97 Soket 1150 ddr3 1600 mhz HDMI&DVI&DP Anakart
RAM : CORSAIR 8GB(2X4GB) Vengance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit ram
Ekran kartı : MSI GTX 750 Ti TwinFrozrGaming DDR5 2GB 128Bit Nvidia Geforce DX11.2 ( Bu ekran kartını bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz)
Kasa : Everest Rampage 72 Gaming USB 3.0 MidT ATX Siyah Kasa
Güç kaynağı : FSP HEXA 500 SERİSİ 500W Güç Kaynağı (Kasa ve güç kaynağı ayrı ayrı 280 lira civarı yapıyor. Kasa ve güç kaynağının birlikte olduğu kasalar görmüştüm uygun olan var mıdır fiyattan kısıp ram'i de 4 gb yapıp işlemciyi i5 yapabilir miyiz)
FRISBY FC-8865G 500W MidT ATX SİYAH KASA şöyle bir kasa var 205 tl uyumsuzluk vs oluyor mu kasalarda da bunu alabilir miyim.

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200 Rpm 64MB Cache Harddisk
CD ROM felan demişti istiyormusun diye hayır dedim ama gerekli midir sizce eski bir kasam var 5 6 yıl olmuştur alalı ondakini kullanabilir miyim.
Ve fanları da benim mi almam gerekiyor hiç bilgim yok.

Hocam asla itibar etmemelisin ellerinde kalan ürünleri tabiri caizse sana kitlemeye çalışmışlar. Şahsen Vatan Bilgisayar müşterisi olsaydım bu öneriyi aldıktan sonra bir daha asla oradan alışveriş yapmazdım.

1) 2.000 TL bütçeye 4160-4170 alınır hatta DDR4 i3 6100 alırsın.
2) Anakartı yüksek tutup işlemciyi ve ekran kartını düşük tutmak hangi akla hizmettir?
3) Everest Kasa almayı düşünmüyorsun cidden değil mi?
4) CD-ROM veya RW kullanıma bağlı olarak alınmalıdır. İnternetten indirme yapan biriyse sürücüye ihtiyacın olmaz bence bu zamanda pek de gerek yok diye düşünüyorum.
ve 5) Alman gereken sistem:

sistem6.jpg

Hocam asla itibar etmemelisin ellerinde kalan ürünleri tabiri caizse sana kitlemeye çalışmışlar. Şahsen Vatan Bilgisayar müşterisi olsaydım bu öneriyi aldıktan sonra bir daha asla oradan alışveriş yapmazdım.

1) 2.000 TL bütçeye 4160-4170 alınır hatta DDR4 i3 6100 alırsın.
2) Anakartı yüksek tutup işlemciyi ve ekran kartını düşük tutmak hangi akla hizmettir?
3) Everest Kasa almayı düşünmüyorsun cidden değil mi?
4) CD-ROM veya RW kullanıma bağlı olarak alınmalıdır. İnternetten indirme yapan biriyse sürücüye ihtiyacın olmaz bence bu zamanda pek de gerek yok diye düşünüyorum.
ve 5) Alman gereken sistem:

Eki Görüntüle 121747
Hocam önerinizi beğendim fakat GTX 950 yerine R7 370 koysaydınız maliyeti düşebilirdi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı