1500-2000 TL Telefon Önerisi

Katılım
26 Mayıs 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu fiyat aralığında telefon almak istiyorum. Kamerasının, tasarımının ve hızının iyi olması yeterli. P9 alacaktım fakat üretimi durmuş galiba o yüzden büyük mağazalarda fiyatı çok yükseklerde, o fiyatlara almak istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
İnternetten alma imkanınız var mı? O tarz yerlerde 2000 TL fiyatı var.

İnternetten telefon almaya bir türlü güvenemiyorum, elime alıp incelediğim zaman ancak güvenebiliyorum. Siz P9 mu öneriyorsunuz yani? Peki alternatif olarak ne önerebilirsiniz?


Zenfone 3 ve A5 2017 özellikle hoşuma gitti. A7 2017 önermez misiniz peki?
 
A7 ve A5 2017 modelleri fiyatını hak etmiyor. P9 gayet iyi bir seçenek. Zenfone 3, P9 modeliyle karşılaştıracak cinsten bir telefon değil. Hepsiburada sitesinden P9 alabilirsin.
Hepsiburada.com gayet güvenilirdir. Oradan alabilirsiniz. Şu linkten alabilirsiniz. Huawei P9 (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Çok teşekkürler cevaplarınız için. İnternet üzerinden telefon almaya karşı olan önyargımı kıracağım galiba.
 
Alacağınız sitede havuz (Gittigidiyor Sıfır Risk, Sahibinden GeT vb.) ödeme yöntemi olduğu sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı