1500-2000 TL Telefon Önerisi

Hocam biraz daha bekle. Neden mi? Nedeni Honor Play ve Xiaomi Pocophone 1 çıkıcak. F/p ürünleri ve şu anda en üst düzey güçteler. Benim gibi sabırlı olmayacaksan, sana önerim: xz1 ve nokia 8 olacak bu telefonlar üst düzey performanslıdır. Diğerlerinin dediği gibi mi A2 felan alma o fiyatı fazla haketmeyen telefonlar
 
Tam senin aradığın telefon 4GB RAM, 5.9 inç, 64GB Dahili Hafıza, 256 GB'ta kadar arttırılabilir hafıza, Hafıza kartı tipi Micro SD, Ön Kamera 13+2 Arka 16+2 daha ne olsun :D Altın olanı indirimli diğer siyah ve mavi rengi de 2049 TL birde bunun Huawei Garantilisi var ondada siyah renginde yaklaşık 80 liralık bir fark var.

Huawei Mate 10 Lite (İthalatçı Garantili) 1989TL Altın
 
Mate 10 Lite Kipadan 1750 TL ye aldım. Fıyat hala o cıvardadır, kötu telefon degıl fakat bıraz farkla farklı bırşey seçebilirmışım.
 
J6 daha sonra çıktığı için parçaları daha güncel ve yeni bir telefon almak için vatana gittiğimde aklımda j7 prime 2 vardı ama samsung standındaki görevli yeni çıktığı için ve parçaları daha güncel oluğu için bana j6 yi önerdi.

Vatan çalışanı sizi kandırmış. Cihazın yonga seti Exynos 7870 2016 yılında çıkan J7 16 ile piyasaya sürülmüş bir CPU. Nasıl parçaları daha güncel oluyormuş merak ettim.
 
Huawei P20 Lite kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır. Telefonu tasarım için almıştım. Performansı çok iyi değil çok da kötü değil. Şarj konusunda ise bana 1 gün yetiyor. Günde yaklaşık 1 saat PUBG Mobile ve 5-6 saat sosyal medyada takılırım. Yani şarjı bana yetiyor. Kamerasına gelince ise gündüz çok iyi ama düşük ışıkta fazla iyi değil kameranın ayrıntılı ayarları olması da çok iyi benim için. Yani ben P20 Lite öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı