Selamlar, güncel olarak Logitech G PRO X kullanıyorum, fakat kafada iz yaptığı için IEM geçmek istiyorum. Maksimum 2000TL, oyun için de kullanabileceğim ne önerirsiniz?
Pro ile normalinin farkı ne hocam?Wraith sense Pro oneririm, stoklari beklerseniz cebinize de para kalir.
Pro ile normalinin farkı ne hocam?
Hocam kulaklığın kroniği varmış galiba, sizce Chu 2 mi yoksa Sense Pro mu?Pro modelinde dahili ses karti var hocam. Sadece Type-C to USB dönüştürücü almaniz gerek.
Amazon.com.tr bu tarz bir dönüştürücü alacaksiniz, ses kartina gerek kalmiyor. Ugreen markasi onerimdir, ama maalesef goremedim.
Hocam kulaklığın kroniği varmış galiba, sizce chu 2 mi yoksa sense Pro mu?
Ne kronigi varmis hocam, ilk defa sizden duydum?
Buyurun hocam.Ben de bu kulaklıktan aldım, Chu 2 yerine. Type-C dönüştürücüm var Steelseries'ten çıkan. Wraith Sense Pro versiyonu aldım. Sol kulaklıkta cızırtı ve dip ses sorunu var büyük ihtimalle defolu ürün ulaştı elime. Ses kalitesi fena değil ama çok da iyi değil. Cızırtı çok rahatsız ettiği için pek düzgün deneyemedim. Spotify'da düzgün çalışmadı. Sorunun bende olmadığını 2 farklı kulaklık kullandığımdan teyit edebilirim. Sağ taraf sağlam ama.
Buyurun hocam.
Chu 2'yi daha önce kullandınız mı? Reddit ve Amazon yorumlarında, belirli bir süre sonra kulaklığın sağ veya sol tarafında sesin azalmaya başladığı söyleniyor. Bu konuda bilginiz var mı?Chu 2 de guzeldir hocam. Pişman olacaginizi sanmam ama galiba onda ses karti yoktu, ses karti almaniz gerek.
Hocam ben de aynı şeyi gördükten sonra Salnotes Zero aldım, gayet memnunum.Chu 2'yi daha önce kullandınız mı? Reddit ve Amazon yorumlarında, belirli bir süre sonra kulaklığın sağ veya sol tarafında sesin azalmaya başladığı söyleniyor. Bu konuda bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.