1500-2000TL mouse önerisi

Malzeme kalitesi iyiyse M3 Max alınır bence, benim için 8 k önemsiz şahsen.

Zaten Hz önemsiz geliyor bana. Bu fiyata bile şahsen bayağı iyi. Kutu içinden veya yazılımsal olarak 4K Hz kadar veriyor ise gerçekten çok iyi.

Bu A5 Ultra da 4K da ne kadar pil ömrü alırım? Şarj nereden oluyor kablo ile mi? Ve bu dongle tam olarak ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor? Hiç bu konularda bilgi sahibi değilim maalesef.

Şarj kablo ile, dongle da USB direkt. Sinyali ondan alacaksın. 4 k da ne kadar götürür bir fikrim yok ama 20 saat falan götürür tahminimce.

Bu A5 Ultra da 4K da ne kadar pil ömrü alırım? Şarj nereden oluyor kablo ile mi? Ve bu dongle tam olarak ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor? Hiç bu konularda bilgi sahibi değilim maalesef.

400 mAh batarya var. Iyi bir süre goturecektir. 2K da kullanmaniz bile yeterli olur aslinda. Dongle fareyi tam potansiyelde kullanmanizi saglar. Dongle olmadan 1K Hz veriyorsa dongle ile daha dusuk gecikmelerde calisir. 2K Hz fazlaca yeterlidir. Oyunlar yeni yeni 4K Hz'ye gecmeye basladi. 8K Hz destekleyen oyun yok zaten.

400 mAh batarya var. Iyi bir süre goturecektir. 2K da kullanmaniz bile yeterli olur aslinda. Dongle fareyi tam potansiyelde kullanmanizi saglar. Dongle olmadan 1K Hz veriyorsa dongle ile daha dusuk gecikmelerde calisir. 2K Hz fazlaca yeterlidir. Oyunlar yeni yeni 4K Hz'ye gecmeye basladi. 8K Hz destekleyen oyun yok zaten.
Benim 400 mahlık mouse 1khz de günlük 4 saat oyun oynuyorum iki haftadan fazla dayanıyor tabi bu süre her türlü kısalır 4khz de ama aşağı yukarı 1 hafta gider gibi çok vakit geçirilmiyorsa pc başında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı