1500 Dolar monitör önerisi

venedikli

Kilopat
Katılım
7 Şubat 2015
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, amazon.com'dan 1500$'lık bir kuponum var ve bu kuponu sadece monitör kategorisinde kullanabileceğim.

Bir monitör alıp uzun yıllar daha almayacağım o yüzden almış iken en iyisini almak istiyorum. CES 2017'de güzel monitörler tanıtıldı fakat amazon.com'a girdiğimde satışa hazır olarak çoğunu görememekteyim.

Aşırı olmadığı sürece ortalamanın biraz aşağı derecesi sıklıkta oyun oynarım, haricinde fotoğraf/video düzenlemesi yaparım, haftada en az 2 3 film izlerim (o yüzden 28 inch ve üzeri düşünüyorum), günde takriben 6 7 saat bil fiil ekran karşısındayım.

Bu kriterlere uygun hangi monitörleri almamı önerirsiniz?

Curved monitörler hakkında ne düşünüyorsunuz? Hissiyatı güzel midir yoksa düz ekranlara devam mı?

CES 2017'de tanıtılan monitörlerde çok güzel HDR'lı monitörler vardı, amazon.com'da bulamıyorum. Ne zaman gelirler ve hangilerini almamı önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel para. :) Sordunuz ya şimdi ben merak ettim burda kaç kişinin 1500 dolarlık monitör'ü var? Yani kaç tane 1500 dolarlık monitör test edebilirsiniz ki öneresiniz bir de o var. Onun dışında bir çok kişi özelliklerine bakarak bunu al diyebilir. Her halükarda bu fiyat sekmentinde kötü birşey almanız mümkün değil.
 
Alın size monitör : Asus ROG PG348Q 34-Inch G-Sync IPS Curved 100hz QHD Gaming Monitor -1183$
Swift PG348Q front+back_shadow.jpg
light.jpg
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı