1500 TL 2. el Redmi Note 8 Pro alınır mı?

#Tofaşk.#

Hectopat
Selamün aleyküm arkadaşlar, sahibinden.comdan Redmi Note 8 Pro'yu 1550 TL'ye almayı düşünüyorum. Telefonu çok araştırdım ve oyun oynarken fazla ısınıyormuş. Kullanan varsa beni bilgilendirir misiniz? Ggerçekten çok ısınıyor mu? 1500 TL'ye başka alternatifler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamün aleyküm arkadaşlar, sahibinden.comdan Redmi Note 8 Pro'yu 1550 TL'ye almayı düşünüyorum. Telefonu çok araştırdım ve oyun oynarken fazla ısınıyormuş. Kullanan varsa beni bilgilendirir misiniz? Ggerçekten çok ısınıyor mu? 1500 TL'ye başka alternatifler var mı ?
Aleyküm Selam
Telefonun hiçbir sıkıntısı olmadığına eminsen alınır.

Garantisi yoksa yurt içi kayıt falan yalan başka telefonun İMEİ numarasını kopyalıyorlar.
Evet doğrudur zaten ucuz olmasının sebebi bu ama büçem buna yetiyor ve çok beğendiğim bir cihaz. İşini doğru yapan satıcılarda var. Bundan öncede meizu note 9 almayı düşünmüştüm fakat piyasada kalmadı
Hocam bütçeni biraz daha arttır, bu telefonu al, hem ne güzel sıfır, garantisi de var. Senin için daha iyi olur.
Ne yazıki büçemi artıramam

Evet doğrudur zaten ucuz olmasının sebebi bu ama büçem buna yetiyor ve çok beğendiğim bir cihaz. İşini doğru yapan satıcılarda var. Bundan önce de Meizu Note 9 almayı düşünmüştüm fakat piyasada kalmadı.

Ne yazıki büçemi artıramam.

Kardeşim bütçen 1500 ise çıkamıyorsan git realme 3 Pro al sıfır.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı