1500 TL 2. el Redmi Note 8 Pro alınır mı?

#Tofaşk.#

Hectopat
Selamün aleyküm arkadaşlar, sahibinden.comdan Redmi Note 8 Pro'yu 1550 TL'ye almayı düşünüyorum. Telefonu çok araştırdım ve oyun oynarken fazla ısınıyormuş. Kullanan varsa beni bilgilendirir misiniz? Ggerçekten çok ısınıyor mu? 1500 TL'ye başka alternatifler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Pro'yu boşver 1.470 TL'ye Note 8'in 32 GB düzünü al. Bu hafıza ile bu işlemci gayet güzel performans veriyor. Telefonlarda yüksek depolama alanının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Artı bu durum direkt olarak işlemcinin performansını ve ısınmayı da etkiliyor.

Bence Pro'yu boşver 1.470 TL'ye Note 8'in 32 GB düzünü al. Bu hafıza ile bu işlemci gayet güzel performans veriyor. Telefonlarda yüksek depolama alanının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Artı bu durum direkt olarak işlemcinin performansını ve ısınmayı da etkiliyor.

Evet doğrudur. Ama ben biraz bekleyip realme 5 Pro almak mantıklı olacak

Her yere derken?? bundan önce 1 konuya yazdım onun dışında herhangi bir konuya yazmadım. Ayrıca en iyi telefon o değil. Fiyatına göre alınabilecek telefon ve arkadaş oyun oynuyormuş.

Tüm bu konularda Mi 9T Pro ya da K20 Pro ismiyle övmüşsünüz.
1584469638912.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı