1500 TL ile 3 hafta geçinmek

Bir sigaranın minimum 70 TL olduğunu düşünelim. Günlük bir paket sigara içen biriyseniz 10 günlük sigara masrafınız sadece 700 TL. Bir işe girmeniz şart gibi gözüküyor.

Sigarayı bırakırsan bi ümit var gibi.

Hocam orasını bilmem ama sigarayı kesinlikle bırakmayı dene hem parana yazık hem sağlığına yazık. İş olayı geçinip geçinememenize bağlı. Yani memnun musunuz şu an?

Birkaç kere denedim ama 2. günden sonra aşırı sinirli oluyorum. Çevreme zarar vermeye başlıyorum. Onun yerine kendime zarar vereyim kafasındayım şu an.

Hocam orasını bilmem ama sigarayı kesinlikle bırakmayı deneyin hem paranıza yazık hem sağlığınıza yazık. Tavsiyemi vermiş bulunayım. İş olayı geçinip geçinememenize bağlı. Yani memnun musunuz şu an?

Aylık 4000 TL alıyorum. Her şey dahil. Ailemden daha fazla para almıyorum. Ulaşım 900 tutuyor. Sigara da cabası.

Bir sigaranın minimum 70 TL olduğunu düşünelim. Günlük bir paket sigara içen biriyseniz 10 günlük sigara masrafınız sadece 700 TL. Bir işe girmeniz şart gibi gözüküyor.

Teşekkür ederim. Sizin de dediğiniz gibi işe gireceğim.

Son düzenleme:
@Anoka, rica ederim. Bu arada sigarayı bırakırsanız, otomatik bütçeniz de düzelir. Çalışmanıza da gerek kalmaz, haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı