1500 TL kamerası iyi telefon önerisi

Kopya felan mı çekeceksin neden defter ?
Sonra geçirmek için ders notu çekecektir, şöyle bilmiş bilmiş boş boş yorumlar yapıp insanların sinirini de bozmayın. Kamerası kötü bir telefonum vardı ve çektiğim notların hiçbirini okuyamıyordum, insanlardan not dileniyordum.
 
Bilmiş bilmiş yorumlar yapmayın mı ? Notları artık telefon aracılığıyla fotoğrafını çekip, yazmaktan o ellerinin yorulmasının acısını çekmekten ne ara koptu bu düzen ? Önceden cebimizdeki telefon titremesin diye dua ederken şimdiki devire baksana, öğretmen anlatsın tahtaya yazsın çizsin öğrenciler ise sadece fotoğrafını çeksin ders anında değilde sonradan bunları deftere geçirsin, oyarlardı bizi oyarlar...
 
O fiyata alacağınız en iyi cihaz ithalatçı garantili HTC 10'dur. Boşuna Samsung S6 alıp daha eski, donanım tarafında ise düşük cihaz almayın. Ayrıca Samsung S6 Android 8.0 güncellemesi almayacak. HTC 10 için Android 8.0 güncellemesi diğer ülkeler için yayınlandı. Yakında Türkiye'deki cihazlara da gelecektir. Güncel cihaz her zaman daha stabil, güvenilir ve daha fazla iş görecektir. Kamera, batarya, performans, yazılım desteği açısından HTC 10, Samsung S6'ya göre daha iyi bir cihaz. Ayrıca Samsung S6 32 GB için sürekli video ve resim çeken biri iseniz hafıza problemi yaşayabilirsiniz. Hafıza kartı desteği yok cihazda. Ama HTC 10'da mevcut...
 
Son düzenleme:
Kesinlikle Samsung Galaxy S6 alınmaz. Artık güncelleme almayacak ayrıca bataryası berbat işlemcisi çok eski nesil. Xiaomi Mi Note 3 her yönden daha iyi gerek kamera gerek pil gerek işlemci çok daha iyi bir cihazdır.
 
@HasanEmir_13 İkidir yanlış bilgilendirme yapıyorsun ve başkalarına da yanlış bilgilendirme yapma diyorsun. S6 modelinin donanımı hala yeterli, bilip bilmeden boş yorum yapmayın ve sallama konuşmayın. Exynos 7420 modeli, tek çekirdek gücü performansı olarak SD 660 ile yakın bir işlemci, çoklu çekirdekte ise SD 660 daha üstün. Kamera ve ekran olarak S6, Mi Note 3 modelinden daha üstündür.

S6 bataryası günlük kullanımda günü çıkarır, batarya olarak iyi bir model değil. Hızlı şarj olması bu durumu kurtarıyor, çok çabuk şekilde şarj oluyor. Mi Note 3 modeli daha güncel, RAM ve batarya tarafında daha iyi bir model. HTC 10 modeline de bak.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı