1500 TL Knight Online için Sistem Toplama

yorumlarınız üzerine şu sistemi toplamaya calısıcagım sizce kasa ve güc kaynagı iyimi yoksa 550 w 80+ bronz bi kaynak ve yeni bi kasamı almalıyım.

Eğer bütçe buralara çıktıysa bu sistem kesinlikle çok daha iyi performans verir. Ekran kartı GTX 960'dan daha yüksek FPS veriyor. Eğer 80 TL daha ucuz olsun isterseniz ekran kartının 2GB'lık versiyonunu da alabilirsiniz. Performans pek farketmez.

upload_2016-3-25_9-9-2.png
 
Son düzenleme:
SSD almak zorunda değilsiniz. 7200 RPM disk zaten işinizi görecektir. Ayrıca yukarıdaki sistem sizinkinden çok daha iyi olmuş.
 
yukarı sistem güzel o sistemi ekran kartını msi olarak toplayabilirim ama o anakart performansda etki edermi gamin anakart degil ve o anakartın hdmi girişli olanı biraz daha pahalı onu almaya gerek varmı. onu almadan o anakartın üzerine hdmi girişli bi erkan kartı taktıgımızda sıkıntı olurmu merak ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı