1500 TL Monitör Önerisi

144 hz 1ms olsun istiyorsan asus mg248qr alabilirsin kullandim gayet sorunsuz bir monitör .
24 inc bence ideal eğer 1080 dusunuyorsan .

Merhaba 1500 kadar monitöre para ayırdım. Monitörden anlayan arkadaşlar yardım edebilir misiniz?
Bu monitörü öneririm. VA panel(Vertical Alignment panel olarak da geçer. avantajı ise TN panellere göre göre akıcı renk geçişleri ve geniş görüntüleme açılarına sahiptirler. Ve tepkime süreleri TN panellere göre daha düşüktür. VA panellerin en büyük avantajı ise tipik kontrast oranlarının yüksek olmasıdır.), 144HZ, 1MS tepkime süresi ve Curved ekran. Black Friday'de satın almanızı öneririm.

Kime göre neye göre VA panel ?

Öneriyorsun da bakalım senin göz zevkin ile arkadaşın aynı mı ?

Tabi burda Monitör arayan kişinin hangi panel aradığı önemli ve bunu burda sormadan araştirir sa daha iyi olur . TN yada VA
Benim tercihim Her zaman akıcilikdan yana TN panel
Bu arada ezbere yorum yapmış gibisin VA panel TN panele gore daha hizli ve daha dusuk gecikme öylemi 😅

Tabi burda Monitör arayan kişinin hangi panel aradığı önemli ve bunu burda sormadan araştirir sa daha iyi olur . TN yada VA
Ben kendi göz zevkime uyduğu için VA panel önerdim. Ayrıca arkadaş şu panel yada bu panel de dememiş bende o yüzden VA panel'in ne olduğu hakkında bilgi verdim. Zaten diretme falan da yapmadım, ayrıca monitörün kalitesini de göz önünde bulundurduğumuzda akıcılık konusunda bir şikayeti olacağını sanmıyorum.

Bu arada ezbere yorum yapmış gibisin VA panel TN panele gore daha hizli ve daha dusuk gecikme öylemi 😅
Ezbere yorum yapmadım, sizde buradan VA panel özelliklerine bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşşekkür ederim ama lakin önerdiğiniz monitörleri neden almam gerektiğini detaylı bir şekilde anlatır mısınız ? En iyi panel türü ips'midir ? ilk arkdaşın önerdiği monitör aklıma yattı alsam pişman olurmuyum ? genelde oyun için almayı düşüyorum ama filmde izliyorum Mesela oyunlarda bazı nesneler karanlık oluyor onları önleyen paneller türleri varmış bunun gibi detaylara girseniz iyi olur :)

AOC C24G1-C27G1 ya da Viewsonic VX2458 almanızı öneririm. Eğer IPS panel isterseniz 24G2U almanızı tavsiye ederim.

AOC C24G1-C27G1 ya da Viewsonic VX2458 almanızı öneririm. Eğer IPS panel isterseniz 24G2U almanızı tavsiye ederim.
Ben diyorumki hiç deneyimlemedim neden alayım bir açarmısınız.
Paneller arası fark nedir oyun için hangisini alayım ips alsam ne olur tn alsam ne olur avantajı dezavantajı nedir ? Ben açın diyorum siz bunu alın diyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı