1500 TL mouse önerisi

Bütçe
1.500
A950GM A9 plus alternatifi. Sensör olarak düz A9 3395Se kullanıyor, A9 Plus ise A950GM ile aynı yani 3395 kullanıyor.
Fiyat olarak da daha uygun. Malzeme kalitesi de iyi, dandik plastik hissi yok. Çok hafif, sağlam ve sarjı da çok iyi gidiyor.
Bir arkadaş trendyolda 300TL kupon kodu söylemişti A950GM 1285’e geliyordu, hala devam ediyorsa kontrol edebilirsin

Bu arada acayip hızlı sarj oluyor. %15 iken taktım 13 dakika içinde 75 oldu. %75’ten sonra biraz yavaşladı ama çok iyi bence.

Şu an en ucuz trendyolda, beta plus teknoloji yani Gaming.gen satıyor
İndirim kodu var mıdır sizde.

İndirim kodu var mıdır sizde.
Sepette300 veya Elektronik300 dene hocam, konu açmışlardı bir iki saat önce. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Birkaç kere denedikten sonra onaylamış bazılarında. Olmuyorsa da dert değil 1585 TL için de fazlasıyla değer bir mouse. Ben de o fiyata aldım iki hafta önce

Sepette300 veya Elektronik300 dene hocam, konu açmışlardı bir iki saat önce. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Birkaç kere denedikten sonra onaylamış bazılarında. Olmuyorsa da dert değil 1585 TL için de fazlasıyla değer bir mouse. Ben de o fiyata aldım iki hafta önce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı