1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Konudaki arkadaşların abarttığı kadar önemli değil diyorum eğer güncel oyunları oynamak istiyor iseniz bugünün koşullarında i3 4160'tan aşağısı seçilmemeli.

Vede ekran kartını tam besleyebilen bir işlemci alın fazlasına gerek yok fps farkıda olmuyor o kadar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Arkadaş hayali konu açmış gibime geldi. 1500 lira bütçem var diyor. Sonrada gelip bütçeyi artırdım İ7 4820K alacağım diyor. Bi mantıksızlık var.
Hayali bir konu ile ne alakasi var? Bana gelen tavsiyeler konusunda bütçemi arttirmamin nesi mantiksiz soyler misiniz?

İşlemci o kadar önemli değil mi? Darboğaz yapmayacak işlemci seçildikten sonra ekran kartına para yatırılmalı.
O halde i7 değilde i5 alip ekran kartini 192 bit almak daha mantikli olur sanki
 
Bana mantıksız gelen şey; 1500 liralık bütçem var deyip sonrada bütçemi ''biraz'' arttırdım 4820K alacağım demen. Biraz dediğin miktar yaklaşık olarak 4500 lira falan oluyor. :D

Dostum ekran kartında bit değeri önemli değildir. Önemli olan mimaridir. Tam bütçeni belirtirsen sana daha iyi yardımcı oluruz. ;)
 
Ekran kartı alınırken bit ve GB bakılarak değilde içinde bulunan cpu 'ya bakılır. 1500 liraya alınabilecek sistem İ3 4170 ve R9 270 ikilisi en uygundur. Technopat 'da sistem tavsiyelerine bakabilirsin.
 
Ekran kartı alınırken bit ve GB bakılarak değilde içinde bulunan cpu 'ya bakılır. 1500 liraya alınabilecek sistem İ3 4170 ve R9 270 ikilisi en uygundur. Technopat 'da sistem tavsiyelerine bakabilirsin.
CPU işlemcidir, GPU ekran kartıdır!
 
1500 liraya o ikiliyi toplamaya çalış kaç lira tutar görürsün .

Al sistem bu. Öyle işlemciye para basıp ekran kartını düşürmekle sistem alınmaz. Sistem alırken bakkallar gibi 2gb 4gb gibi bakılarak ekran kartı alınmaz. Ekran kartının içinde bulunduğu GPU önemlidir. Marka olarak Sapphire tavsiye etmem stoklarda sadece Sapphire bulunduğu için bu ekran kartını koydum. Bu arada sistem Webdenal.com sitesinden toplanmıştır.
sistem.png
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı