1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Burak Sezer

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem maksimum 1500 TL. Bu yüzden eski kasamdan da parça alarak bir sistem toplamaya çalıştım. Çok üst düzey bir bilgim yok bu konuda. Bildiğim kadarıyla, takip ettiğim kadarıyla ortalama bir kasa yapmaya çalıştım. Sizin de fikirlerini, düşüncelerinizi merak ediyorum. Daha iyi şekilde olacağını düşündüğünüz bir sistem varsa lütfen belirtiniz.

Topladığım Sistem:
Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem maksimum 1500 TL. Bu yüzden eski kasamdan da parça alarak bir sistem toplamaya çalıştım. Çok üst düzey bir bilgim yok bu konuda. Bildiğim kadarıyla, takip ettiğim kadarıyla ortalama bir kasa yapmaya çalıştım. Sizin de fikirlerini, düşüncelerinizi merak ediyorum. Daha iyi şekilde olacağını düşündüğünüz bir sistem varsa lütfen belirtiniz.

Topladığım Sistem:
Eki Görüntüle 243494

Bütçeni arttırabilirsen ekran kartını 4 GB almaya bak ama yapamazsan 2 GB 'da iş görür ama bir zaman sonra yetmeyebilir. Kasa kötü dahili güç kaynaklı almamaya çalış.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı