Herkese merhaba, arkadaşlar, 2-3 yıllık spor geçmişim var ve son birkaç senedir spor yapmıyorum sakatlık ve iş nedeniyle. Tekrar sağlam bir şekilde dönmeye hazırlanıyorum ve bu sürece birkaç destek ile başlamak istiyorum. Alacağım supplementler BCAA, ZMA, creatin ve protein tozu. En iyisini almayı düşünmüyorum bütçemi zorlamaması için her zamanki gibi F/P ürünler önerebilirseniz çok sevinirim. Altta birkaç araştırdığım ürünü koyacağım bu arada hiçbir supplement sitesinde üyeliğim/kodum vesaire mevcut değil. Herkese bol şans.
www.trendyol.com
Ya da Hardline Bcaa Matrix Tropikal 630 gr Aminoasit Amino Asit Bca Taurin L Glutamin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
www.trendyol.com
High Nutrition Protein Tozu 2280 Gr Çikolata Aromalı Whey Protein 24 Gram Protein 76 Servis Fiyatı, Yorumları - Trendyol ya da SSN Sports Style Nutrition Whey Refuel Protein Tozu 1980 gr Çikolatalı Fiyatı, Yorumları - Trendyol fakat fiyat farkı çok buna değer mi bilmiyorum.
www.trendyol.com

Bigjoy Sports Big2 Bcaa Glutamin Amino Asit Karpuz Aroma 600g Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bigjoy Sports Big2 Bcaa Glutamin Amino Asit Karpuz Aroma 600g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Hardline Zma 180 Kapsül Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hardline Zma 180 Kapsül yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
High Nutrition Protein Tozu 2280 Gr Çikolata Aromalı Whey Protein 24 Gram Protein 76 Servis Fiyatı, Yorumları - Trendyol ya da SSN Sports Style Nutrition Whey Refuel Protein Tozu 1980 gr Çikolatalı Fiyatı, Yorumları - Trendyol fakat fiyat farkı çok buna değer mi bilmiyorum.

Ronic Nutrition Creatine Ultimate 700 G (BÃÄÃRTLEN AROMALI) Shaker Ve 2 Adet Tek Kullanımlık Whey Hediye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ronic Nutrition Creatine Ultimate 700 G (BÖĞÜRTLEN AROMALI) Shaker Ve 2 Adet Tek Kullanımlık Whey Hediye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: